Σάββατο 18.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έφυγε από τη ζωή ο αγαπητός σε όλους, Μάκης (Γεράσιμος) Πηλός

Μάκης Πηλός
26 Ιουνίου 2023 / 19:19
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη 27 Ιουνίου στις 18:00 στο χωριό Καλαφατιώνες

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έφυγε από την ζωή την Παρασκευή 23 Ιουνίου, σε ηλικία 64 ετών, ο αγαπητός σε πολύ κόσμο, Μάκης  (Γεράσιμος) Πηλός, γνωστός ζαχαροπλάστης. Η μεγάλη του αγάπη ήταν το τένις. Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κέρκυρας, σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

«Έφυγε από κοντά μας ο φίλος και συναθλητής μας Μάκης (Γεράσιμος) Πηλός. Ο πρόωρος χαμός του, σε ηλικία, μόλις, 64 ετών γέμισε με θλίψη όλους όσους τον συναναστραφήκαμε τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδων. Πολύ καλός αθλητής, καλοσυνάτος και χαμογελαστός σαν άνθρωπος, ο Μάκης ήταν ένας άνθρωπος που χαιρόσουν να είσαι δίπλα του και να μοιράζεσαι τα πειράγματα που έκανε με την τενιστική του παρέα, τον αγαπητό του φίλο Βασίλη, τον Σπύρο κ.α. που έδιναν ζωή και χαρά στον Όμιλό μας. Δυστυχώς, η ζωή δεν υπήρξε γενναιόδωρη απέναντι σ' αυτόν τον γλυκό και πράο άνθρωπο και τον πήρε νωρίς από κοντά μας. Η ανάμνησή του, όμως, και οι όμορφες στιγμές που προσέφερε σε όλους εμάς που τον ζήσαμε, τους συναθλητές και φίλους του, θα παραμένει πάντα ζωντανή. Τα θερμά μας συλλυπητήρια προς τους οικείους του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.»

Εκ του ΔΣ

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη 27 Ιουνίου στις 18:00 στο χωριό Καλαφατιώνες.

Οι εκδόσεις ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ εκφράζουν τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του

 

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.