Παρασκευή 10.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κέρκυρα: Συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας - Απείλησε με σουβλί

Σύλληψη
12 Ιουλίου 2023 / 17:03
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Για προσωπικές διαφορές το απόγευμα της Δευτέρας στην περιοχή Ποντή - Δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στην πόλη της Κέρκυρας, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, 25χρονος και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απειλή και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Το επεισόδιο φέρεται να συνέβη για προσωπικές διαφορές το απόγευμα της Δευτέρας στην περιοχή Ποντή, όπου σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα ο 25χρονος, απείλησε έναν άνδρα και  μια γυναίκα και στη συνέχεια επιχείρησε να πλήξει τον άνδρα στην κοιλιακή χώρα με ένα σουβλί, χωρίς να καταφέρει να τον τραυματίσει σοβαρά, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποίησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, και μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του, παραπέμφθηκε για να απολογηθεί στον Ανακριτή.
 

 

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.