Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνελήφθησαν ένας άνδρας και μια γυναίκα που έκλεψαν σακίδιο

Κλοπή
19 Ιουλίου 2023 / 11:22
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Τράπηκαν σε φυγή αλλά εντοπίστηκαν γρήγορα από την αστυνομία

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ένας άνδρας και μια γυναίκα συνελήφθησαν κατά την αυτόφωρη διαδικασία, χθες (18.07.2023), το απόγευμα, στην Κέρκυρα, για κλοπή.

Όπως προέκυψε, λίγη ώρα πριν, στην περιοχή του Ανεμόμυλου, είχαν αφαιρέσει από άνδρα, σακίδιο, το οποίο περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο, τραπεζικές κάρτες, το χρηματικό ποσό των 110 ευρώ, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.

Μόλις έγιναν αντιληπτοί τράπηκαν σε φυγή, ωστόσο εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, στο πλαίσιο άμεσης κινητοποίησης των αστυνομικών. 

Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, μέρος των αφαιρεθέντων, βρέθηκαν και επιστράφηκαν στον κάτοχό τους.

Σε βάρος των των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

*ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.