Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Χαραλάμπους προς Κράτσα: Πώς θα λειτουργήσει η Περιφέρεια μετά τις παραιτήσεις;

Περιφερειακό συμβούλιο
25 Αυγούστου 2023 / 15:56
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Η απάντηση της Περιφερειάρχη για τα κενά που δημιουργήθηκαν μετά τις διαδοχικές παραιτήσεις τριών αντιπεριφερειαρχών

ΚΕΡΚΥΡΑ. Απαντήσεις για την εύρυθμη λειτουργία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, μετά τις παραιτήσεις τριών Αντιπεριφερειαρχών (Κώστα Καποδίστρια, Σπύρου Ιωάννου και Μελίτας Ανδριώτη) ζήτησε ο σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Μπάμπης Χαραλάμπους από την Περιφερειάρχη Ρόδη Κράτσα, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων. Στη συνεδρίαση συμμετείχαν 28 συνολικά σύμβουλοι, με φυσική παρουσία μόνον του Προέδρου Νίκου Μουζακίτη και του Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Ζορμπά, ενώ η Ρόδη Κράτσα συνδέθηκε από τη Ζάκυνθο.

«Μαθαίνουμε για παραιτήσεις επί καθημερινής βάσεως. Η κ. Περιφερειάρχης απάντησε ότι απελευθερώθηκε από "βαρίδια". Η θητεία όμως της Περιφερειακής Αρχής δεν τελειώνει στις εκλογές αλλά στο τέλος του έτους. Μέχρι τότε πώς θα λειτουργεί η Περιφέρεια; Πού θα πρέπει να απευθύνεται ο πολίτης για τα ζητήματα αρμοδιότητας των αντιπεριφερειαρχών που παραιτήθηκαν;» ρώτησε ο Μπάμπης Χαραλάμπους.

Από τη μεριά της η Ρόδη Κράτσα απάντησε ότι έκανε δεκτές τις παραιτήσεις των στελεχών. «Κάποιες από τις αρμοδιότητες θα τις κρατήσω η ίδια, και κάποιες θα ανατεθούν σε άλλους αντιπεριφερειάρχες. Σύντομα θα υπάρξει ενημέρωση» επεσήμανε η Περιφερειάρχης. 

ΦΩΤΟ@ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

 

 

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.