Τετάρτη 15.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στο αυτόφωρο τρεις γυναίκες, οι δυο ανήλικες, για κλοπή από βιβλιοπωλείο

Κλοπή
22 Σεπτεμβρίου 2023 / 10:11
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Με τη μέθοδο της απασχόλησης, έκλεψαν χρηματικό ποσό 150 ευρώ και προϊόντα αξίας 50 ευρώ

ΚΕΡΚΥΡΑ Για κλοπή από βιβλιοπωλείο συνελήφθησαν κατά την αυτόφωρη διαδικασία χθες (21.09.2023), το απόγευμα, στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της της Ο.Π.Κ.Ε., τρεις γυναικες, εκ των οποίων δύο ανήλικες

Εντοπίστηκαν μετά από αναζητήσεις των αστυνομικών και συνελήφθησαν, καθώς λίγη ώρα πριν είχαν αφαιρέσει, με τη μέθοδο της απασχόλησης, από βιβλιοπωλείο στην πόλη της Κέρκυρας, το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ και προϊόντα αξίας 50 ευρώ.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας, στο πλαίσιο της οποίας βρέθηκαν τα κλεμμένα και επιστράφηκαν στον κάτοχό τους.

Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής κατά συναυτουργία.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ@ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.