Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ένθερμη υποστήριξη στην υποψηφιότητα Κράτσα από τον υφ. Ναυτιλίας (video)

Υπουργείο Ναυτιλίας
29 Σεπτεμβρίου 2023 / 15:46
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Διήμερη επίσκεψη σε Κέρκυρα και Παξούς έκανε ο υφυπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Παππάς μαζί με τον βουλευτή Δυτ. Αττικής Ευγ. Λιάκο και τον βουλευτή Πιερίας Ξεν. Μπαραλιάκο

ΚΕΡΚΥΡΑ. Διήμερη επίσκεψη στην Κέρκυρα και τους Παξούς έκανε ο υφυπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Παππάς μαζί με τον βουλευτή Δυτ. Αττικής Ευγ. Λιάκο και τον βουλευτή Πιερίας Ξεν. Μπαραλιάκο. Σκοπός της επίσκεψης, όπως επεσήμανε ο υφυπουργός, η στήριξη της υποψηφιότητας της Ρόδης Κράτσα στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

«Έχουμε έρθει εδώ για να στηρίξουμε την υποψηφιότητα της αγαπημένης περιφερειάρχη Ρόδης Κράτσα. Είναι ένας άνθρωπος της Ευρώπης, η οποία με τη σοβαρότητα ενός ηγέτη, έχει δώσει πάρα πολλά για όλα τα Επτάνησα. Είναι τεράστιο το έργο που έχει γίνει και τεράστιο το έργο που ακολουθεί». 

«Θέλω να θυμίσω ότι περάσαμε για δύο χρόνια την κρίση της πανδημίας και μετά την ενεργειακή και τον πόλεμο. Όλα αυτά καθυστέρησαν πολλά έργα, που δεν έχει δει ο κόσμος αλλά ξεκινούν τώρα ή θα ξεκινήσουν μέσα σε αυτή ή την επόμενη χρονιά».

Όπως είπε ο υφυπουργός,  το Υπουργείο Ναυτιλίας "τρέχει" έργα άνω των 50 εκατ. στα Ιόνια Νησιά. Σε συνεργασία με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΛΚΕ Σπύρο Ζερβόπουλο είδαν αυτό το διήμερο συγκεκριμένα έργα στην Κέρκυρα και τους Παξούς που προχωρούν. 

«Θέλω να πω ότι είμαστε μαζί σας, σε συνεργασία με τον βουλευτή του νομού Στέφανο Γκίκα και τον Α' και Β' βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης και εμείς είμαστε εδώ για να ακούμε και να προχωράμε. Πολλά γίνονται και πολλά θα γίνουν.  Πρέπει όμως να πετάξουμε τον λαϊκισμό και να δούμε σοβαρά τι έχει γίνει και τι πρόκειται να γίνει. Γνωρίζουμε ότι το επιτελείο της κ. Κράτσα, αποτελείται από έμπειρους, ήδη εκλεγμένους  συμβούλους αλλά και καινούργιους που θα μπουν στη μάχη για να κάνουν καλύτερη τη ζωή των κατοίκων στα νησιά μας» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Παππάς.  

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.