Δευτέρα 29.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Γ. Καρύδη

ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
30 Σεπτεμβρίου 2023 / 12:30

Επισήμανε πως η ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ αποτελεί τη μοναδική αξιόπιστη εναλλακτική λύση για την ανατροπή της σημερινής στασιμότητας στο Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων.

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ). Την Παρασκευή 29/09/2023 το απόγευμα έγιναν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της δημοτικής παράταξης ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ με υποψήφιο Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων το Γιώργο Καρύδη. Το εκλογικό κέντρο βρίσκεται στην οδό Πολυχρονίου Κωνσταντά 24, απέναντι από τα Λύκεια.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκε πλήθος συνδημοτών. Το παρόν έδωσε και  ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξανδρος Αυλωνίτης.

Ο Γιώργος Καρύδης στη σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στις προγραμματικές στοχεύσεις του συνδυασμού του, που αφορούν κυρίως στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των Κερκυραίων, στην ενδοδημοτική αποκέντρωση με ενίσχυση της αυτονομίας και της αύξησης των πόρων των δημοτικών κοινοτήτων, στην ενδυνάμωση του δημοτικού δικτύου κοινωνικής αλληλεγγύης, στον εκσυγχρονισμό των δημοτικών υπηρεσιών, στην αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας, στην ανάδειξη και καλλιέργεια της πολιτιστικής, πνευματικής και καλλιτεχνικής μας παράδοσης και της ιδιαίτερης φροντίδας για τα ακριτικά Διαπόντια Νησιά μας.

Επισήμανε πως η ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ αποτελεί τη μοναδική αξιόπιστη εναλλακτική λύση για την ανατροπή της σημερινής στασιμότητας στο Δήμο  Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων.

Τέλος έγινε και η παρουσίαση όλων των υποψηφίων του Συνδυασμού.

ΦΩΤΟ@ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ