Πέμπτη 16.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σανίδα σωτηρίας το ενιαίο ψηφοδέλτιο για τον Ποζίδη

Κερκυραϊκή Συμμαχία
03 Nov 2016 / 11:48

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πρωταπριλιάτικο αστείο χαρακτηρίζει η ποδοσφαιρική κίνηση «Κερκυραϊκή Συμμαχία», την ενέργεια του προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κέρκυρας, Παναγιώτη Ποζίδη

να απευθύνει πρόσκληση συγκρότησης ενιαίου ανοικτού ψηφοδελτίου για τις επερχόμενες εκλογές των Ενώσεων.
Η ανακοίνωση της παράταξης τονίζει αρχικά ότι τα μέλη της, Γ. Βλαχόπουλος και Σπ. Λούβρος, αφού ανέλαβαν καθήκοντα τον περασμένο Μάρτιο, μέσα από διάλογο και εκτεταμένες διαβουλεύσεις και προτάσεις για ισονομία και αξιοκρατία, είχαν από εκείνη την περίοδο αρχίσει προσπάθειες για κάθοδο στις εκλογές με ενιαίο ψηφοδέλτιο, το ίδιο που ζητάει και ο Π. Ποζίδης σήμερα.

Απευθυνόμενη στους παράγοντες των Σωματείων της Ένωσης, η Κερκυραϊκή Συμμαχία κατηγορεί τον υπηρεσιακό πρόεδρο της ΕΠΣΚ, μιλώντας για τυχοδιωκτισμό, μεθόδους μαφίας και όργια συναλλαγών και συνδιαλλαγών με όλους και για όλα, ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα ξεκινώντας από την Αθήνα, εξαπατώντας τον υπουργό αθλητισμού σε όσα δεσμεύθηκε και περνώντας από διάφορα μέρη όπως το Κιλκίς, τη Βέροια, τη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, καταλήγωντας στον Πειραιά όπου χαρκτηριστικά λέει πως βρήκε το λιμάνι του.
Η λίστα με τις κατηγορίες και τις «ιδιότητες» που προσάπτει η Κερκυραϊκή Συμμαχία στον Π. Ποζίδη συνεχίζει λέγοντας ότι αφού βρήκε κονδύλια για τραπεζώματα, χορηγίες, μπουφάν, φορεία, χλοοτάπητες, επιδόθηκε σε όργιο ρουσφετολογίας και παραχολογίας με ασύστολα ψεύδη, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την αλλαγή χλοοτάπητα στο Ενωσιακό γήπεδο, αφού αυτόν τον τάπητα τον έχει τάξει σε 5-6 παράγοντες για τα γήπεδα τους.

Εν κατακλείδι θεωρεί ότι τα ψέματα και ο τυχοδιωκτισμός δεν οδηγούν πλέον τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κέρκυρας πουθενά, αυτός αναζητά σανίδα σωτηρίας στο ενιαίο ψηφοδέλτιο.
Κλείνοντας την αιχμηρή της ανακοίνωση, προτρέπει τον Παναγιώτη Ποζίδη να παραιτηθεί από τη θέση του και να απομακρυνθεί από το Κερκυραϊκό ποδόσφαιρο, το οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά ότι μπορεί να επιβιώσει και χωρίς αυτόν.   
Στον επίλογο γράφει χαρακτηριστικά πως «Η Κέρκυρα χρειάζεται ποδοσφαιρική αλλαγή και όχι δυνάστες του ποδοσφαίρου. Είναι πλέον αργά για δάκρυα Παναγιώτη, Εμείς συνεχίζουμε...»