Δευτέρα 29.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η ΑΝ.Α.Σ.Α. για το δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών

ΑΝ.Α.Σ.Α.
12 Οκτωβρίου 2023 / 20:00

"Πιστοί θιασώτες της ελεύθερης έκφρασης της βούλησης των ψηφοφόρων της ΑΝ.Α.Σ.Α αλλά και του συνόλου των ψηφοφόρων στα νησιά μας, τους προτρέπουμε να σταθμίσουν πολιτικές και συμπεριφορές, παρατάξεις και πρόσωπα, τοπικές ανάγκες και προβλήματα, παρόν και μέλλον, και να πράξουν ανάλογα"

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΑΝ.Α.Σ.Α.). Την προσεχή Κυριακή επαναλαμβάνονται οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας περιφερειακής αρχής, μεταξύ των παρατάξεων «Ιόνια Εποχή» και «Ιόνιο δυνατά κάθε νησί ψηλά».

Ευχαριστούμε τους 16.858 συμπολίτες και συμπολίτισσες που μας εμπιστεύτηκαν, μας υποστήριξαν και ψήφισαν τα ψηφοδέλτια της ΑΝ.Α.Σ.Α για την εφαρμογή μιας προοδευτικής, φιλολαϊκής και ξεκάθαρα αυτοδιοικητικής πολιτικής στα νησιά μας.

Η μήτρα της Συντήρησης, κοινή και για τις δύο παρατάξεις που ανταγωνίζονται την Κυριακή, η οποία εκφράζεται και με τον ίδιο βασικό πυρήνα ατόμων, αλλά και οι αντιδημοκρατικές συμπεριφορές των δύο επικεφαλής καθώς και της μεγάλης πλειοψηφίας των στελεχών τους στον χώρο της αυτοδιοίκησης, δεν δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μια θετική στάση της ΑΝ.Α.Σ.Α υπέρ του ενός η του άλλου.

Πιστοί θιασώτες της ελεύθερης έκφρασης της βούλησης των ψηφοφόρων της ΑΝ.Α.Σ.Α αλλά και του συνόλου των ψηφοφόρων στα νησιά μας, τους προτρέπουμε να σταθμίσουν πολιτικές και συμπεριφορές, παρατάξεις και πρόσωπα, τοπικές ανάγκες και προβλήματα, παρόν και μέλλον, και να πράξουν ανάλογα.

Η περίοδος που ακολουθεί είναι και για την αυτοδιοίκηση στα νησιά μας μεταβατική.

Η ΑΝ.Α.Σ.Α, όποιο και να είναι το αποτέλεσμα της Κυριακής, θα είναι παρούσα με την βοήθεια των εκλεγμένων στελεχών της περιφερειακών συμβούλων, πιστή στο πρόγραμμα και τις αρχές της.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ