Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Συλλόγου San Giacomo

San Giacomo
06 Nov 2023 / 14:32

Τέταρτη 8 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 6.30 μμ στο Δημοτικό Θέατρο

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την εκλογο-απολογιστική του Συνέλευση πραγματοποιεί την Τέταρτη 8 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 6.30 μμ στο Δημοτικό Θέατρο ο Πολιτιστικός Σύλλογος ‘San Giacomo”.

Kατά τη Συνέλευση  θα παρουσιαστεί ο απολογισμός δράσης του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και θα ακολουθήσει η εκλογή των μελών του νέου ΔΣ και της Ελεγκτικής Επιτροπής.

Με την ευκαιρία της Συνέλευσης, θα ακολουθήσει ανταλλαγή απόψεων και συζήτηση για θέματα που αφορούν στην περιοχή της πλατείας Δημαρχείου San Giacomo και της Παλιάς πόλης γενικότερα. 

Για το λόγο αυτό, καλούμε όσους συμπολίτες της ευρύτερης περιοχής μας ενδιαφέρονται και ανησυχούν για την πόλη, να έλθουν στη Γενική Συνέλευση, να εγγραφούν στον Σύλλογό μας και να δράσουν μαζί μας με στόχο:

- τη διεκδίκηση από τις νέες πλέον τοπικές αρχές ενός στρατηγικού σχεδιασμού ικανού να διαφυλάσσει την πολιτιστική μας κληρονομιά και να αντιμετωπίζει τα βασικά προβλήματα καθημερινότητας στην πόλη, όπως είναι η κυκλοφορία, η καθαριότητα, ο φωτισμός,  ο δημόσιος χώρος, η αισθητική

- τη διεκδίκηση εφαρμογής του Σχεδίου Διαχείρισης για την UNESCO και την ολοκλήρωση  επικαιροποίησης και άμεσης προώθησης του Κανονισμού Λειτουργίας της πόλης

- τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός συγκροτημένου προγράμματος δράσεων πολιτισμού και  τον ανοικτό προβληματισμό για την αισθητική του δημόσιου χώρου. 

Ο Σύλλογος San Giacomo, στα δύο χρόνια που πέρασαν, έχει καταθέσει επανειλημμένα προτάσεις και υπομνήματα για μείζονα ζητήματα της πόλης και έχει συμμετάσχει σε μια σειρά από διαβουλεύσεις με θέσεις και προτάσεις. 

Είναι αναγκαιότητα η δραστηριοποίηση όσο το δυνατόν περισσότερων πολιτών γιατί οι διεκδικήσεις μας για μια ποιοτική Κέρκυρα που σέβεται την κληρονομιά και τους πολίτες της είναι πιο αποτελεσματικές όταν πλαισιώνονται από ενεργούς δημότες.

Σας περιμένουμε την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου στις 6.30΄στο Δημοτικό Θέατρο.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

6947022531, 6944720605, 6974765828                                                            www:sangiacomo.gr

e-mail : [email protected]