Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ημερίδα του Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας για την κτηματογράφηση

Δικηγορικός Σύλλογος Κέρκυρας
08 Nov 2023 / 16:44

Γιάννης Κοντός: «Το έργο της σωστής κτηματογράφησης θα διευκολύνει την βεβαιότητα των ιδιοκτησιών και την ασφάλεια των συναλλαγών στην αγορά των ακινήτων»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ενημερωτική ημερίδα πραγματοποιήθηκε αήμερα  στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλογου, για την κατάρτιση και ενημέρωση των Δικηγόρων Κέρκυρας, αναφορικά με τις διαδικασίες της επικείμενης κτηματογράφησης των μη κτηματογραφημένων περιοχών της περιφερειακής ενότητας Κερκυρας, η οποία θα ξεκινήσει στις 13/11/2023.

 

 

Ο Πρόεδρος του ΔΣΚ Γιάννης Κοντός επισημαίνει: «Η διαδικασία αυτή είναι πολύ σημαντική για τον τόπο μας, δεδομένου ότι το έργο της σωστής κτηματογράφησης της Κερκυρας, είναι ένα μεγάλο στοίχημα, που θα διευκολύνει την βεβαιότητα των ιδιοκτησιών και την ασφάλεια των συναλλαγών στην αγορά των ακινήτων. 

Ευχαριστούμε για την παρουσία τους, τους κ.κ. Βασίλη Τσίγκα και Στέλλα Πατουλιώτη, Διευθύνοντα & νομική σύμβουλο αντίστοιχα, της αναδόχου κοινοπραξίας «ΓΕΩΚΑΤΑΓΡΑΦΗ» που θα εκτελέσει το έργο της κτηματογράφησης της Κέρκυρας».