Τετάρτη 08.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΠΑΣΟΚ Νότιας Κέρκυρας: «Η δημοτική αρχή, άραγε τιμωρεί τους δημότες για την μη επανεκλογή της;»

ΠΑΣΟΚ ΝΟΤΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
23 Nov 2023 / 21:33

«Ακόμη και σήμερα στη δύση αυτής της ελλιπέστατης δημοτικής αρχής, είμαστε αντιμέτωποι με τόνους σκουπιδιών ενόψει λειτουργίας ιδιωτικού ΣΜΑ»

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΠΑΣΟΚ Ν. ΚΕΡΚΥΡΑΣ). Δήμος Νότιας Κέρκυρας 2023. Ένας ευλογημένος, αλλά ξεχασμένος και συνεπώς απαξιωμένος δήμος, από τους τοπικούς άρχοντες, που μας έταξαν ποιότητα ζωής, ανάπτυξη και ευημερία.

Δυστυχώς ακόμη και σήμερα στη δύση αυτής της ελλιπέστατης δημοτικής αρχής, είμαστε αντιμέτωποι με τόνους σκουπιδιών εν όψη λειτουργίας ιδιωτικού ΣΜΑ.

Αλήθεια Κε Δήμαρχε, με ποια απόφαση διαλύετε τις ζωές μας;

Με ποια απόφαση, μας κατατάσσετε σε τριτοκοσμικό τόπο; Με ποια απόφαση βάζετε σε κίνδυνο τις ζωές, πρώτα απ' όλα των παιδιών μας, όταν τα σκουπίδια είναι έξω από τα σχολεία και τις «όποιες» αθλητικές εγκαταστάσεις, εστίες μόλυνσης και άθλιας εικόνας, του Δήμου της Νότιας Κέρκυρας;

Η δημοτική αρχή, άραγε τιμωρεί τους δημότες για την μη επανεκλογή της; Μα, η απραξία και η έλλειψη ενδιαφέροντος, ήταν το αποτέλεσμα, της μη εκλογής σας.

Η Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ Νότιας Κέρκυρας καταγγέλλει τα έργα και τις πράξεις της δημοτικής αρχής και δηλώνει ότι θα είναι συνεπής κ συνεχής η κινητοποίηση των δημοτών ενάντια σε πράξεις κ πρακτικές υποβάθμισης μας

-από όπου και εάν προέρχονται-.

Όλοι μαζί για μαζικούς αγώνες ενάντια σε όλους αυτούς που αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς.

Για την Τ.Ο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ Νότιας Κέρκυρας 

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

Βαρβάρα Δ. Σεβδαγιάν