Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το νέο ΔΣ του Συλλόγου San Giacomo

ΣΥΛΛΟΓΟΣ SAN GIACOMO
24 Nov 2023 / 10:06
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Το νέο ΔΣ του Συλλόγου San Giacomo

ΚΕΡΚΥΡΑ. Nέο Διοικητικό Συμβούλιο αναδείχθηκε πρόσφατα από τις εκλογές του Συλλόγου San Giacomo.  H Γενική Συνέλευση έγινε με επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή  και εξέλεξε τα μέλη του νέου ΔΣ και της Ελεγκτικής Επιτροπής για την επόμενη διετία.

Σε συνέχεια των εκλογών, το νέο ΔΣ συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: Αλέξανδρος Μακρής

Αντιπρόεδρος:  Ανδρέας Κατσαρός

Γραμματέας: Ιωάννα Μαζωνάκη - Κουρκούλου

Ταμίας: Άννα Χυτήρη

Μέλος: Αριστείδης Μπράτος

Αναπληρωματικά μέλη είναι οι:  Ελπίδα Σκορδίλη, Αριστοτέλης Μέγκουλας, Ηλίας Καποδίστριας ενώ η Ελεγκτική Επιτροπή απαρτίζεται από τους Στέφανο Κατσαρό και Μάριο Κούστα με αναπληρωματικούς την Ουράνια Χαρμπαλή και τον Κώστα Πανάρετο.

«Η συμμετοχή των μελών στη Συνέλευση αποδεικνύει την ευρύτερη αναγνώριση του συλλόγου στην περιοχή και την πόλη μας. Ενός συλλόγου που εργάζεται με όραμα τον πολιτισμό της καθημερινότητας για μια σύγχρονη πόλη-μνημείο.

Με την συνεργασία όλων το νέο ΔΣ θα συνεχίσει τις δράσεις του Συλλόγου  και τις παρεμβάσεις για τα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή μας και τη λειτουργία της πόλης γενικότερα. Για το σκοπό αυτό  προγραμματίζονται  συναντήσεις  με την νέα δημοτική και τη νέα περιφερειακή αρχή.

Υπενθυμίζεται ότι και στη νέα θητεία οι συναντήσεις του ΔΣ θα είναι ανοικτές προς όλα τα μέλη ώστε μαζί να συζητάμε, να προτείνουμε και κυρίως να πράττουμε.»

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.