Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Την Παρασκευή 15/12 ορκίζεται νέος Δήμαρχος Ν.Κέρκυρας ο Β. Χειμαριώτης

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ
11 Δεκεμβρίου 2023 / 13:10
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Στις 5 το απόγευμα στην Αίθουσα Λόγου & Τέχνης (Γυμνάσιο – Λύκειο Λευκίμμης)

ΛΕΥΚΙΜΜΗ. Την Παρασκευή 15/12 θα πραγματοποιηθεί η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου Νότιας Κέρκυρας Βασίλη Χειμαριώτη.

Η πρόσκληση αναφέρει:

Με ιδιαίτερη τιμή σας προσκαλούμε στην τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου Νότιας Κέρκυρας, του Δημοτικού Συμβουλίου, των Συμβούλων των Δημοτικών Κοινοτήτων και των Προέδρων των Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Νότιας Κέρκυρας, η οποία θα τελεστεί την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 17:00 στην Αίθουσα Λόγου & Τέχνης (Γυμνάσιο – Λύκειο Λευκίμμης) Πολυτεχνείου 1 Λευκίμμη.

Την τελετή θα πραγματοποιήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κέρκυρας, Παξών & Διαποντίων Νήσων κ.κ Νεκτάριος.

 

Με εκτίμηση,

Ο εκλεγείς Δήμαρχος

Βασίλειος Χειμαριώτης

 

ΦΩΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ/ΑΡΧΕΙΟ

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.