Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ξεκινά η κατασκευή νέου βιολογικού στους Κυνοπιάστες

Κυνοπιάστες
21 Δεκεμβρίου 2023 / 14:14
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Υπεγράφη η σύμβαση με τον εργολάβο - Ο ορίζοντας υλοποίησης του έργου είναι δύο χρόνια

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τη σύμβαση κατασκευής του νέου βιολογικού σταθμού Κυνοπιαστών υπέγραψε σήμερα η Μερόπη Υδραίου, Πρόεδρος της ΔΙΑΔ.Ε.Υ.Α.Δ.Κ. και Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων με τους εκπροσώπους της αναδόχου εταιρείας.

Η  Μερόπη Υδραίου εξέφρασε την ικανοποίησή της για την ολοκλήρωση των απαιτητικών διαδικασιών και την ένταξη του έργου στο Ταμείο Ανάκαμψης επισημαίνοντας τον ανταγωνιστικό και απαιτητικό σε επίπεδο γραφειοκρατίας χαρακτήρα του εν λόγω χρηματοδοτικού προγράμματος.

Το έργο κατασκευής νέου βιολογικού σταθμού Κυνοπιαστών της Δημοτικής Ενότητας Αχιλλείων έχει προϋπολογισμό 6.150.000 εκ. ευρώ ενώ από το Ταμείο Ανάκαμψης χρηματοδοτείται με προϋπολογισμό 360.000 ευρώ και η υπηρεσία τριετούς λειτουργίας και συντήρησης μετά την αποπεράτωση του έργου.  Ο συμβατικός ορίζοντας υλοποίησης του έργου είναι 2 χρόνια.

«Είμαι χαρούμενη που πετύχαμε τη χρηματοδότηση και δρομολόγηση κατασκευής καί του συγκεκριμένου έργου. Με την κατασκευή νέου βιολογικού σταθμού Κυνοπιαστών θα επιλυθεί ένα χρόνιο πρόβλημα της περιοχής. Ευελπιστώ η κατασκευή του έργου να γίνει εντός χρονοδιαγράμματος, με άρτιο τρόπο ώστε σύντομα να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής» δήλωσε η Μερόπη Υδραίου. 

ΦΩΤΟ@ΔΙΑΔΕΥΑΚ

 
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.