Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνάντηση διευθυντή ΔΕΔΔΗΕ με τον Δήμαρχο Στέφανο Πουλημένο

ΔΕΔΔΗΕ
26 Ιανουαρίου 2024 / 15:52

Στην ατζέντα τα θέματα που σχετίζονται με την αντιμετώπιση κρίσεων, κατά τη εκδήλωση ακραίων καιρικών φαινομένων

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνάντηση με τον Διευθυντή του ΔΕΔΔΗΕ Κέρκυρας Νίκο Σοφιανό, είχε σήμερα το μεσημέρι στο «Μαράσλειο», ο Δήμαρχος  Κεντρικής  Κέρκυρας και Διαποντίων  Νήσων Στέφανος Πουλημένος.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται  με την  αντιμετώπιση κρίσεων,  κατά τη εκδήλωση ακραίων  καιρικών φαινομένων, καθώς  και  θέματα  ορθής προετοιμασίας από πλευράς ΔΕΔΔΗΕ και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, για την πρόληψη και την ελαχιστοποίηση των προβλημάτων.

Η συζήτηση εστιάστηκε  στις σημαντικές υποδομές που βρίσκονται στα όρια του Δήμου.  (Νοσοκομείο, Κέντρων Υγείας, Αντλιοστασίων, Βιολογικών Καθαρισμών, Γηροκομείων, Βρεφονηπιακών  και Παιδικών Σταθμών, Αστυνομικών  - Πυροσβεστικών -  Λιμενικών  Τμημάτων, Κεραιών  και Αναμεταδοτών, Δημοτικών Γραφείων  ή Κέντρων  Συντονισμού  κ.λ.π).

Τέλος ο κ. Σοφιανός ενημέρωσε τον Δήμαρχο για τις ενέργειες αναβάθμισης  του ΔΕΔΔΗΕ,  προκειμένου να  είναι σε θέση, όταν απαιτηθεί, να αντιμετωπίζει  με μεγαλύτερη ταχύτατα την αποκατάσταση  προβλημάτων στο δίκτυο, καθώς και να μπορεί να ανταποκριθεί στην αυξημένη  ζήτηση ηλεκτρικής ενέργειας, κατά τη θερινή περίοδο.