Παρασκευή 10.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σύλληψη 27χρονης Βρετανίδας για παραβάσεις νόμου ευζωίας 7 αλόγων

ΣΥΛΛΗΨΗ
09 Φεβρουαρίου 2024 / 16:06
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Της επιβλήθηκε και πρόστιμο 7.000 ευρώ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μια 27χρονη Βρετανίδα συνέλαβαν χθες (08.02.2024), το μεσημέρι αστυνομικοί του Α.Τ Αχιλλείων, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ευζωίας των ζώων.

Στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας, διαπιστώθηκε ότι η νεαρή κοπέλα διατηρούσε σε κτήμα της στο Αλευροπάρι εφτά άλογα χωρίς ωστόσο να τηρεί τους κανόνες ευζωίας.

Στην έρευνα των Αρχών συμμετείχε και η Κτηνιατρική Υπηρεσία Κέρκυρας. Η 27χρονη οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ της επιβλήθηκε και το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο, ύψους 7.000 ευρώ.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.