Δευτέρα 29.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

EXPO Corfu: Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Επαγγελματικού εξοπλισμού 2-4 Μαρτίου

Αγροδιατροφική Σύμπραξη
26 Φεβρουαρίου 2024 / 14:51

Η Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, στο πλαίσιο της πολιτικής της για την προβολή και προώθηση των προϊόντων των νησιών μας, πρόκειται να συμμετάσχει με αυτόνομο περίπτερο

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, στο πλαίσιο της πολιτικής της για την προβολή και προώθηση των προϊόντων των νησιών μας, πρόκειται να συμμετάσχει με αυτόνομο περίπτερο στην Έκθεση Τροφίμων & Ποτών και Εστίασης, EXPO CORFU 2024”, που θα πραγματοποιηθεί από 2 έως και 4 Μαρτίου 2024, στο εκθεσιακό κέντρο Λιμένα Κέρκυρας.

Στην EXPO CORFU 2024 θα συμμετέχουν επιχειρήσεις και Φορείς που δραστηριοποιούνται στους κλάδους των Τροφίμων-Ποτών, Επαγγελματικού & Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού.

Σκοπός της συμμετοχής της Σύμπραξης είναι η επιπρόσθετη αναγνωρισιμότητα και η ανάδειξη των τοπικών ποιοτικών προϊόντων των Ιονίων,  η ενίσχυση της εξωστρέφειας και διεύρυνσης των δραστηριοτήτων των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον αγροδιατροφικό τομέα και η δικτύωση και γνωριμία των επαγγελματιών του κλάδου των τροφίμων και ποτών με τα προϊόντα και τους παραγωγούς της Περιφέρειάς μας.

Στη διάρκεια λειτουργίας της EXPO CORFU 2024 θα πραγματοποιηθεί γευσιγνωσία προϊόντων από τις εταιρίες που συμμετέχουν, καθώς και παράλληλες δράσεις το πρόγραμμα των οποίων θα ανακοινωθεί σύντομα.

Στόχος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης είναι να στηρίξει παραγωγούς των Ιονίων, για αυτό και θα φιλοξενήσει τα προϊόντα τους στο περίπτερό της ΔΩΡΕΑΝ.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ/ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ