Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στην έκθεση κρασιών ΟΙΝΟΡΑΜΑ 2024

ΕΚΘΕΣΗ ΚΡΑΣΙΩΝ
05 Μαρτίου 2024 / 16:44

Οι χιλιάδες επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γευτούν τις μοναδικές Επτανησιακές ποικιλίες κρασιών που ξεχώρισαν για την ποιότητά τους

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η έκθεση κρασιών «ΟΙΝΟΡΑΜΑ 2024» που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο, 2 - 4 Μαρτίου, με συμμετοχή 250 εκθετών και παρουσίαση 2.500 κρασιών και αποσταγμάτων απ’ όλη την Ελλάδα.

Η Περιφέρειας Ιονίων Νήσων μέσω του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης και με τον συντονισμό της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης, στήριξε τους οινοποιούς των νησιών μας που συμμετείχαν στην έκθεση.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Περιφέρειας, οι χιλιάδες επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γευτούν τις μοναδικές Επτανησιακές ποικιλίες κρασιών που ξεχώρισαν για την ποιότητά τους. Παράλληλα, μέσω της έκθεσης, δόθηκε η δυνατότητα στους οινοποιούς μας για επίτευξη επωφελών συμφωνιών. 

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στέκεται αρωγός σε δράσεις προβολής και προώθησης των τοπικών Επτανησιακών προϊόντων, στο πλαίσιο ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας που συνδέεται με τον πρωτογενή τομέα.

 

ΦΩΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ