Παρασκευή 03.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έσπασε αγωγός νερού έξω από το 14ο Δημοτικό Σχολείο

14ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
07 Μαρτίου 2024 / 11:26
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

17:30. Σταδιακά έχει ξεκινήσει η υδροδότηση ορισμένων περιοχών με σκοπό να επανέλθει κανονικά το νερό παντού, τις επόμενες ώρες

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το πρωί της Πέμπτης 07/03 έσπασε κεντρικός αγωγός της ΔΕΥΑΚ, έξω από το 14ο Δημοτικό Σχολείο Κέρκυρας με αποτέλεσμα να πλημυρίσει το Σχολείο. Η «Ε» επικοινώνησε με τη διευθύντρια του σχολείου Καλίνα Παππά, η οποία όπως μας ενημέρωσε, είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο από τον Ιούνιο που βρίσκεται στη διεύθυνση του σχολείου. Όπως όμως συμπλήρωσε, στο σχολείο αντιμετωπίζουν συχνά παρόμοια προβλήματα σε περιόδους βροχοπτώσεων καθώς δεν απομακρύνονται τα νερά.

Στο σημείο έφτασε συνεργείο της ΔΕΥΑΚ ώστε να αποκαταστήσει τη βλάβη. Η βλάβη αυτή επηρέασε την υδροδότηση με αποτέλεσμα να μείνει μεγάλο μέρος της πόλης χωρίς νερό μέχρι τις απογευματινές ώρες. 

Η κ. Παππά απέδωσε το συμβάν στην ελλιπή συντήρηση και καθαρισμό των αγωγών και των φρεατίων.

Λόγω της ποσότητας των υδάτων τα παιδιά αναγκάστηκαν να μπουν στο σχολείο πηδώντας τα κάγκελα του προαύλιου χώρου.

 

Λόγω της ποσότητας των υδάτων τα παιδιά αναγκάσστηκαν να μπουν στο σχολείο πηδώντας τα κάγκελα του προαύλιου χώρου.


ΦΩΤΟ/VIDEO@14ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.