Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επεισοδιακή σύλληψη ενός 30χρονου στο Σολάρι που αναζητούνταν για επικίνδυνη οδήγηση

ΔΙΑΣ
27 Μαρτίου 2024 / 14:22
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Κλειδώθηκε στο αυτοκίνητό του και αρνούνταν να βγει έξω

ΚΕΡΚΥΡΑ. Επεισοδιακή σύλληψη ενός 30χρονου στο Σολάρι σημειώθηκε γύρω στη 1 το μεσημέρι της Τετάρτης μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών και καταστηματαρχών της περιοχής. Ο νεαρός άνδρας, που είναι γνωστός στις Αρχές, αναζητούνταν από χθες, για επικίνδυνη οδήγηση. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν σήμερα το μεσημέρι τον 30χρονο στο Σολάρι, εκείνος όμως αρνήθηκε να τους ακολουθήσει και τελικά κλειδώθηκε στο αυτοκίνητό του, χωρίς να επιθυμεί να βγει έξω.

Οι δικυκλυστές της Αστυνομίας ζήτησαν τη συνδρομή περιπολικών, προκειμένου να συλληφθεί. Ωστόσο όλη αυτή η κινητοποίηση δημιούργησε αναστάτωση στην περιοχή με περαστικούς και καταστηματάρχες να παρακολουθούν έκπληκτοι τα γεγονότα που εκτυλίσσονταν μπροστά τους μέρα μεσημέρι.

Ο άνδρας τελικά συνελήφθη και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, εις βάρος του θα σχηματισθεί δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση και βία κατά υπαλλήλων. Σύμφωνα με τις ίδιες πήγες ο άνδρας έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για κλοπές και ναρκωτικά.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ/ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.