Κυριακή 19.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στο νησί ο Ελευθερόπουλος για τις υπογραφές

ΑΟΚ Κέρκυρα
30 Μαΐου 2017 / 16:48

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η διοίκηση του ΑΟΚΚ υποδέχτηκε τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο στο νησί. Ο προπονητής, που έχει συμφωνήσει με την ομάδα και θα την αναλάβει για την επόμενη σεζόν,

θέλει να συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες, ώστε μετά να πέσουν οι υπογραφές στο συμβόλαιό του, ενώ άμεσα θα πιάσει και δουλειά, αφού θα πρέπει η ομάδα να ενισχυθεί και ήδη υπάρχει λίστα παικτών που ενδιαφέρουν, αφού η ώρα των μεταγραφών πλησιάζει.
 
Η περίπτωση του Σιώπη
 
Μία από τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αρέσουν σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ο Δημήτρης Σιώπης. Πρόκειται για τον αδερφό του άσου του Πανιωνίου, ο οποίος την φετινή σεζόν αγωνίστηκε στη Football League με τη φανέλα της Σπάρτης. Ο 21χρονος δεξιός μπακ μέχρι τώρα έπαιξε σε 24 αγώνες σημείώνοντας 2 γκολ και δεν υπολογίζεται πλέον από την ομάδα της Σπάρτης, καθώς τον τελευταίο καιρό απέχει από τις προπονήσεις, μετά τις εξελίξεις στην πελοποννησιακή ομάδα. Έχει τα στοιχεία που θέλει η ομάδα, είναι νεαρός και ταλαντούχος, αλλά δεν ξέρω αν η θέση του δεξιού μπακ που καλύπτεται με Σπίνουλα και Γκόμεζ  χρειάζεται και τρίτη προσθήκη. Βέβαια ο νεαρός παίκτης, που ήταν στις ακαδημίες του Ολυμπιακού και έπαιξε στο Champions League, των «μικρών» φτάνοντας στην τετράδα, παίζει και πιο μπροστά και αυτό είναι σημαντικό. Αν προχωρήσει μια τέτοια μεταγραφή θα το ξέρει καλά ο «Έλε» και η διοίκηση, αλλά πρώτα θα τελειώσουν με τις υπογραφές και τις συζητήσεις όσον αφορά την ομάδα και τον σχεδιασμό της.
Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση και με δεδομένες τις αποχωρήσεις, ο ΑΟΚΚ σίγουρα θα κινηθεί για έναν ακόμα τερματοφύλακα. Ο Τριαντάφυλλος ανήκει στον Ολυμπιακό και ο Αραμπατζής ίσως επιλέξει να αποχωρήσει αφού ο χρόνος συμμετοχής του είναι λίγος. Ακόμα με την απομάκρυνση Αντιλέχου και δεδομένου ότι ο Βενέτης έχει κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών, λόγω και της ηλικίας, ένας κεντρικός αμυντικός θα μπει στο στόχαστρο, όπως και ένας αριστερός οπισθοφύλακας λόγω της αποχώρησης του Ζαραδούκα. Η ομάδα σίγουρα θέλει έναν πολύ καλό παίκτη  δίπλα στον Σιόντη, να μπορεί να καλύψει το χώρο, αφού η αποχώρηση του Ανδρεόπουλου άδειασε  μια θέση αμυντικού χαφ. Σίγουρα αν βρεθεί κάτι καλό για τις πτέρυγες και ένας ακόμα ποιοτικός επιθετικός θα κοιτάξει να ενισχυθεί η ομάδα, που συνολικά χρειάζεται μόνο 4-5 καλές προσθήκες, μετά τις συμφωνίες που έκανε και κράτησε όλους τους παίκτες που ήθελε.