Κυριακή 19.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Καλή παρουσία για αρχή, αλλά θέλουν δουλειά, ΑΕΛ και Κ20

Γ΄ Εθνική
08 Αυγούστου 2017 / 18:25
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τόσο η ΑΕΛ που θα εκπροσωπήσει την Κέρκυρα στη Γ΄ Εθνική όσο και η Κ20 που θα εκπροσωπήσει τις υποδομές στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα,

έδωσαν φιλικό ματς προετοιμασίας μετά από δυο βδομάδες προετοιμασίας. Ήταν το πρώτο και για τις δυο ομάδες και τηρουμένων των αναλογιών ήταν θετικά τα συμπεράσματα που έβγαλαν οι δυο τεχνικοί, Ι. Σφακιανάκης και Κ. Χριστοφοράκης.
Για την ιστορία η ΑΕΛ νίκησε με 3-0 με σκόρερ τους Τσεβανέδη, Μπονέρη και Πανταζή, σε ένα ματς που έγινε κάτω από αφόρητη ζέστη, με τους δυο προπονητές να χρησιμοποιούν από 20 συνολικά παίκτες, κάποιοι από τους οποίους ήταν υπό δοκιμή, κυρίως από την πλευρά της Κ20, αφού οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να ολοκληρώσουν το ρόστερ με αξιόλογες επιλογές.
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι με την ΑΕΛ έπαιξε ένα παιδί που μπορεί πολλά να προσφέρει, μιλάμε για τον Χρ. Γαστεράτο ο οποίος μεγάλωσε στις ακαδημίες του ΑΟ Κέρκυρα, ήταν ένας ξεχωριστός παίκτης, μεγάλο ταλέντο, δυστυχώς όμως όταν κλήθηκε από τον Μιχ. Γρηγορίου για προπονήσεις με την ΠΑΕ, ένα πρόβλημα στους κοιλιακούς του «έκοψε» το μέλλον. Όμως πρέπει να τονίζουμε ότι 16χρονος έπαιξε Γ΄ Εθνική, βασικός, με τη φανέλα του Ολύμπου και την περσινή σεζόν στη Γ  Εθνική με τον Αστέρα Πετριτή. Είναι ένας μεσοεπιθετικός με πολλά προσόντα, μόλις 20 χρόνων, το μέλλον του ανήκει και επαγγελματικά μπορεί να κάνει το βήμα και τώρα.  Ο Χρ. Γαστεράτος είναι παίκτης της ΑΕΛ για τον επόμενο χρόνο, έχει υπογράψει και σίγουρα θα βοηθήσει πάρα πολύ.
Πέραν αυτού η ΑΕΛ φαίνεται να ψάχνει ακόμα 2-3 παίκτες για μεταγραφή, παίκτες που θα δώσουν κάτι περισσότερο, αφού θέλει να είναι πρωταγωνίστρια όπως ταιριάζει στην ιστορική ομάδα.
Είχαμε όμως και μια αποχώρηση ενός «βασικού» παίκτη την περασμένη χρονιά, αφού αν και είχε ανακοινωθεί η συμφωνία συνέχισης με τον Άντονι Ίσερη, τελικά χώρισαν οι δρόμοι του με την ΑΕΛ. Τέλος η ομάδα εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για τους παίκτες που δεν συνεχίζουν μαζί της. 
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια