Κυριακή 19.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τέλος ο Ελευθερόπουλος από τον ΑΟΚΚ

ΑΟΚ Κέρκυρα
28 Αυγούστου 2017 / 08:08

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μόλις ένα επίσημο παιχνίδι πρόλαβε να καθίσει στον πάγκο του ΑΟΚ Κέρκυρα ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ο οποίος από το απόγευμα της Τρίτης και επίσημα αποτελεί παρελθόν για την ομάδα.

Ο τεχνικός της Κέρκυρας  πρόλαβε μόλις ένα ματς στην ομάδα, η ήττα με τον Πανιώνιο, η εμφάνιση της ομάδας γενικότερα και στα φιλικά, η αδυναμία να δημιουργήσει, αν και είναι ίδια σχεδόν με πέρσι και δεν υφίσταται θέμα ομοιογένειας, είναι κατά την άποψή μας οι λόγοι της λύσης της συνεργασίας, ενώ ακούγεται ότι και στα αποδυτήρια δεν υπήρχε το κλίμα των προηγούμενων χρόνων.
Στο ματς με τον Πανιώνιο ήταν λάθος κατά την γνώμη μας τόσο η αλλαγή του Μεληκιώτη στη θέση του Επστάιν (μπορούσε να βάλει τον έτοιμο Αλ. Κόντο), ενός νεαρού ποδοσφαιριστή που ήλθε πριν τρεις μέρες στην ομάδα και δεν ήξερε ούτε καν τα ονόματα των συμπαικτών του, με αποτέλεσμα να μην «ακουμπήσει» τη μπάλα και άλλο σοβαρό λάθος, ενώ δεν είχε η ομάδα άλλο κεντρικό κυνηγό σε περίπτωση που ο τραυματίας Τουράμ πάθαινε κάτι και αποχωρούσε, ο Ντουαλά που θα μπορούσε να τον αναπληρώσει ή ακόμα και να μπει στο ματς με τον Πανιώνιο να βοηθήσει αφού έχει το χάρισμα του σκοραρίσματος μέσα στην περιοχή, έμεινε εκτός 18αδας.   
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Δημήτρη Ελευθερόπουλο για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους.
Τον ευχαριστούμε για την καλή συνεργασία και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα».
Η ομάδα ψάχνει νέο τεχνικό, φήμες ότι μίλησε με τον Άγγελο Αναστασιάδη δεν μπορούν να διασταυρωθούν τώρα, ενώ από αυτούς που θα μπορούσε να πάρει και είναι αξιόλογοι στην αγορά χωρίς ομάδα, ο Σάκης Τσιώλης θα μπορούσε να έχει τον πρώτο λόγο, γιατί ε΄χει δουλέψει στην ομάδα πριν δυο χρόνια.