Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην Τούμπα για τα δύσκολα ο ΑΟΚΚ- Με υπηρεσιακό προπονητή τον Κ. Χριστοφοράκη

ΑΟΚ Κέρκυρα
29 Αυγούστου 2017 / 13:48
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά την εντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα από τον Πανιώνιο και τις εξελίξεις που ακολούθησαν, με το διαζύγιο ανάμεσα σε ΑΟΚ και Δ. Ελευθερόπουλο, ο ΑΟΚΚ καλείται την Κυριακή να κάνει την υπέρβαση και να αντιμετωπίσει στην Τούμπα τον φιλόδοξο φέτος ΠΑΟΚ, που θέλει να κυνηγήσει το πρωτάθλημα.

Ο ΑΟΚΚ θα πάει στη συμπρωτεύουσα με υπηρεσιακό προπονητή τον Κ. Χριστοφοράκη (είναι της Κ20), κάτι που και πέρσι έγινε τις δυο τελευταίες αγωνιστικές και ο ίδιος ήταν πάλι «υπηρεσιακός» στη Τούμπα.
Σίγουρα πολλά πράγματα δεν μπορεί να κάνει ο Κ. Χριστοφοράκης που ανέλαβε να
προπονήσει την ομάδα από την Τετάρτη 23/8, λίγες λογικά θα είναι και οι αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με αυτήν που αντιμετώπισε τον Πανιώνιο, με σίγουρη την απουσία του Ροτζέριο Τουράμ ο οποίος υποβλήθηκε την Τρίτη 22/8 σε αρθροσκόπηση και θα απουσιάσει ένα μήνα περίπου.
Μια πιθανή σύνθεση θα είναι με τον Κουτσαβασίλη στο τέρμα, Σπίνουλα, Ζ. Ντιόγκο στα άκρα της άμυνας, Βενέτη και Ιωάννου στο κέντρο της άμυνας, με Σιόντη Κ.Ντιόγκο σαν αμυντικά χαφ, Νούνες, Επστάιν (ή Κόντο) στις πτέρυγες, τον Ζορμπά πίσω από τον προωθημένο Ντουαλά (ή Βάρκας). Βέβαια θέση διεκδικούν και ίσως ξεκινήσουν και ο Γκόμεζ και ο Σοϊλέδης και υπάρχει πιθανότητα ο Επστάιν να παίξει στην κορυφή της επίθεσης, αλλά και να δοθεί φανέλα στον Αργεντίνο Μπάουμαν που πήρε πρόσφατα η ομάδα.
Ο ΠΑΟΚ που προέρχεται από έναν αποκλεισμό στην Ευρώπη από την άσημη Σουηδική ομάδα Έστερσουντ και υπάρχει μεγάλη ένταση ανάμεσα στους οπαδούς για τον αποκλεισμό, δεν έχει περιθώρια απώλειας βαθμών, μετά τη «γκέλα» και στη Λειβαδιά, είναι καζάνι που βράζει και σίγουρα οι παίκτες το ξέρουν και θα τα δώσουν όλα να φτάσουν στη νίκη. Όμως λόγω τιμωρίας η Τούμπα θα είναι άδεια, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτε. Προβλήματα ο ΠΑΟΚ, αλλά και ο ΑΟΚ ψάχνεται μετά την πρεμιέρα, πάει με υπηρεσιακό προπονητή και σίγουρα όχι την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Το ματς θα ξεκινήσει στις 19:15 με διαιτητή τον Τζοβάρα από την Φθιώτιδα.
 
Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής
Σάββατο 26 Αυγούστου 2017
Παναιτωλικός - Ατρόμητος Αθηνών 19:15
Πλατανιάς - ΑΟ Ξάνθης 19:15
Λαμία – Ολυμπιακός 21:30
Κυριακή 27 Αυγούστου 2017
Πανιώνιος - Απόλλων Σμύρνης 19:15
ΠΑΟΚ - ΑΟΚ Κέρκυρα 19:15
Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός 19:15
ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ 21:30
Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017
ΑΕ Λάρισα - Αστέρας Τρίπολης 21:30
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια