Κυριακή 19.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τρεις της Κ20 έγιναν επαγγελματίες

ΑΟΚ Κέρκυρα
31 Αυγούστου 2017 / 09:41

ΚΕΡΚΥΡΑ. Εδώ και τρεις εβδομάδες είχαμε γράψει ότι ο ΑΟΚ είχε συμφωνήσει με τον νεαρό 18χρονο βραζιλιάνο μέσο Ντα Σίλβα Ινάσιο Κεβέν και ότι θα ερχόταν στο νησί για να ενταχθεί στην ομάδα.

Ένας ποδοσφαιριστής μικρός σε ηλικία, χωρίς πολλές επαγγελματικές παραστάσεις και μάλιστα στην Ευρώπη θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής, όμως εφ΄ όσον προσαρμοστεί είναι ικανός να αποτελέσει μια σημαντική προσθήκη στο ρόστερ του ΑΟΚ, με πολλές βέβαια πιθανότητες αρχικά για να πάρει και παιγνίδια στα πόδια του να αγωνιστεί και με την Κ20.
Πέραν αυτού όμως η ΠΑΕ έδωσε τη δυνατότητα, μετά από τις εισηγήσεις των προπονητών να γίνουν επαγγελματίες τρεις ακόμα ποδοσφαιριστές από την Κ20 της ομάδας, παιδιά που ξεχώρισαν και αγωνιζόμενοι και με την Κ20 θα έχουν δυνατότητα, τουλάχιστον δυο από αυτούς να είναι στη 18αδα των αγώνων κυπέλλου, αν κρίνει ο προπονητής να πάρουν και χρόνο συμμετοχής, όπως είχε γίνει και πέρσι και μάλιστα δυο είχαν αγωνιστεί σαν αλλαγή στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. 
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Η ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει ότι προχώρησε στην υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων με τους ποδοσφαιριστές της Κ20 Μάρκο Μίσκου, Αλέξανδρο Ζαϊμι και Κλίντον Νόκα καθώς και με τον Βραζιλιάνο Da Silva Inacio Queven που αγωνιζόταν στην Desportiva Guarulhos - Βραζιλίας. Τους ευχόμαστε καλή αρχή και καλή σταδιοδρομία!»