Τρίτη 14.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Καλός στο φιλικό ο ΑΟΚΚ αλλά... θέλει δουλειά

ΑΟΚ Κέρκυρα
04 Σεπτεμβρίου 2017 / 14:38
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Αλέκος Βοσνιάδης ήθελε να δει την ομάδα σε ένα φιλικό ματς πριν το μεγάλο ματς με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Κυριακή 10/9, και το έκανε έχοντας αντίπαλο τον Παναιγιάλειο.

Βέβαια η ομάδα του Αιγίου παίζει στη Β΄ Εθνική, αλλά σημασία για τον νέο τεχνικό του ΑΟΚΚ ήταν να δει την κατάσταση των παικτών μετά από τρεις μέρες δικής του προπόνησης.

Ο ΑΟΚ ήταν εντυπωσιακός το πρώτο ημίωρο, πέτυχε τρία τέρματα και απλά ο προπονητής είδε αυτό που ήθελε, χρησιμοποιώντας στην αρχική ενδεκάδα εννέα παίκτες που είχε και αυτός πριν δυο χρόνια. Ο αγώνας έγινε στον Πλάντραφο και ο ΑΟΚΚ άνοιξε το σκορ στο 11’ με τον Παμλίδη, ενώ το 2-0 σημειώθηκε στο 20' με τον Κόντο. Στο 25' έγινε το 3-0 αυτή τη φορά με σκόρερ τον Μπαλάφα. Οι Αιγιώτες πρώτη φορά απείλησαν στο 33', όταν ο Ισπανός Κριστέτο είχε δοκάρι. Μετά το γρήγορο 3-0 κάπου «φρέναρε» η ομάδα, αλλά έδειξε νέα στοιχεία, κυρίως μαχητικότητα, πρέσινγκ, κίνηση χωρίς τη μπάλα, γρήγορες επιστροφές, σωστό passing game κλπ, νέα στοιχεία που θέλει στο παιγνίδι ο Αλ. Βοσνιάδης.

Να σημειώσουμε ότι με την ομάδα του Αιγίου έπαιξε αντίπαλος για πρώτη φορά ο Κ. Γεωργακόπουλος ο οποίος ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΑΟΚ, έπαιξε 4 χρόνια στην επαγγελματική ομάδα και πριν ένα μήνα σχεδόν πήγε στον Παναιγιάλειο. 

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια