Κυριακή 12.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Άριστος ο ΑΟΚ Κέρκυρας, αλλά δεν άντεξε - έχασε 1-3 από Ολυμπιακό

ΑΟΚ Κέρκυρας
26 Nov 2017 / 20:06
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο ΑΟΚ με αρκετές ελλείψεις αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό, έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο όταν και προηγήθηκε στο σκορ με 1-0

και θα μπορούσε να είχε κάνει και το 2-0. Όμως στο ξεκίνημα του β΄ μέρους ισοφάρισαν οι Πειραιώτες, έπεσε η ψυχολογία της Κέρκυρας, αγωνίστηκα δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό που σε 25 λεπτά πέτυχε τρία τέρματα είχε δοκάρι και έφυγε νικητής από το ΕΑΚΚ, διατηρώντας μια μεγάλη παράδοση που κρατάει και με η οποία λέει ότι φεύγει πάντα νικητής από την Κέρκυρα. Οι απουσίες των Γκόμεζ, Σοϊλέδη, Μπαλάφα ήταν σημαντικές, αλλά δυο ήταν τα σημεία που ίσως άλλαζαν τα ματς. Το ένα είναι μια μεγάλη ευκαιρία στο 37΄ με τον Παμλίδη που αν έκανε εκεί το 2-0 ίσως όλα να ήταν διαφορετικά. Το άλλο σημείο είναι το 46΄η έναρξη του β΄ μέρους που ο Ολυμπιακός ευτύχησε να ισοφαρίσει και άλλαξαν όλα στο παιγνίδι.





Τα γκολ και το δοκάρι του ματς

6' ΓΚΟΛ 1-0 ο   Επστάιν εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Ιωάννου νίκησε στον αέρα τον Ταχτσίδη, βρήκε τον Γρομητσάρη με κεφαλιά και ο τελευταίος με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
46' ΓΚΟΛ 1-1 ο  Μάριν έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Μποτία έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, την έστειλε στο πρώτο, όπου ο Σισέ εξ επαφής την έσπρωξε στα δίχτυα.
58' Δοκάρι για τον Ολυμπιακό. Εξαιρετικό πλασέ του Ρομαό με το αριστερό μέσα από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο.
65' ΓΚΟΛ 1-2 ο  Σεμπά έβγαλε τη σέντρα, ο Σισέ άθελά του βρήκε τον Τζούρτζεβιτς, ο οποίος με βολέ στην κίνηση μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
68'  ΓΚΟΛ 1-3 για τον Ολυμπιακό, ο Τζούρτζεβιτς έδωσε στον Μάριν, αυτός ντρίμπλαρε τον Σιόντη και με εξαιρετικό σουτ μέσα από την περιοχή και αριστερά έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Γιαννακόπουλου.

Διαιτητές: Ζαχαριάδης, Μερκενίδης, Νικολαΐδης (ΕΠΣ Μακεδονίας).
ΑΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Αρτυματάς (83' Ζορμπάς), Κρητικός (54' Κέβιν Ντιόγκο), Γεωργίου, Παμλίδης, Σπίνουλας, Αναστασίου, Σιόντης, Ιωάννου, Επστάιν, Γρομητσάρης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Προτό, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σισέ, Κούτρης, Ρομαό, Ταχτσίδης (46' Τζούρτζεβιτς), Πάρντο (46' Μάριν), Φορτούνης (69' Ζιλέ), Σεμπά, Ανσαριφάρν. 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια