Κυριακή 12.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μουσική & συγκίνηση στη βιβλιοπαρουσίαση του Νίκου Μαυρωνά «Θρύλε μου»

Ολυμπιακός
05 Απριλίου 2017 / 08:30

Δείτε το video από την εκδήλωση & τον βαρύτονο Παντελή Κοντό συνοδεία του μαέστρου Γιάννη Κούρκουλου να ερμηνεύει «Πάμε στο Καραϊσκάκη»!

Μίλησαν οι Σάββας Θεοδωρίδης, αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Κώστας Καραπαπάς, Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Γιώργος Κεντρωτής, καθηγητής του Ιονίου Πανεπιστημίου, ο Νίκος Μαυρωνάς και ο Σπύρος Θύμης.
Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και συγκίνησης έγιναν αναφορές στην ιστορία και τα κατορθώματα του Ολυμπιακού, τα σχέδια της ομάδας για το μέλλον, την πορεία του Σάββα Θεοδωρίδη μέσα στην ομάδα όπως επίσης και στο βιβλίο και τον Νίκο Μαυρωνά.

Την εκδήλωση επένδυσαν μουσικά με τραγούδια του Ολυμπιακού: ο βαρύτονος Παντελής Κοντός κι ο μαέστρος Γιάννης Κούρκουλος. Επίσης τα μέλη της Φιλαρμονικής Ένωσης «Καποδίστριας», συγκίνησαν τον Σάββα Θεοδωρίδη παίζοντας κατά την υποδοχή του τον παλιό ύμνο του Ολυμπιακού. Ο  αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού προσκάλεσε τη φιλαρμονική να παίξει τον ύμνο «Πάμε στο Καραϊσκάκη».



Κατά την εκδήλωση βραβεύτηκε από το Δ.Σ. της Φιλαρμονικής ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης για το κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο του.
Επίσης βραβεύθηκε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης από φίλους του και οπαδούς της ομάδας.