Σάββατο 18.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πάει για το διπλό στην Τρίπολη ο ΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ
01 Δεκεμβρίου 2017 / 13:50
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί να έμεινε εκτός κυπέλλου και να μην ικανοποίησε την Τετάρτη ο ΑΟΚ στον αγώνα κόντρα στα Τρίκαλα,

αλλά σήμερα στην Τρίπολη θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Η ομάδα της Κέρκυρας  θα εμφανιστεί με πολλές αλλαγές, αφού την Τετάρτη έπαιξε με σχεδόν αναπληρωματική ομάδα, οπότε στο ματς του πρωταθλήματος θα έχει άλλη σύνθεση. Τουλάχιστον έξι παίκτες που δεν ήταν στην αποστολή στα Τρίκαλα, θα είναι στη βασική ενδεκάδα κόντρα στον Αστέρα.
Η προετοιμασία  λόγω των καιρικών συνθηκών μπορεί να ήταν δύσκολη αλλά υπάρχει η θέληση και η πίστη να γυρίσει με το διπλό από την Πελοπόννησο η ομάδα. Η τελευταία φορά που ο ΑΟΚ επισκέφτηκε την Τρίπολη ήταν στις 5 Μαρτίου για την 23η αγωνιστική του περσινού πρωταθλήματος και αν και βρέθηκε στο πίσω στο σκορ μετά από γκολ του Μάσα, στο β΄ μέρος ο Τουράμ σε δυο εκτελέσεις φάουλ μπόρεσε στο 69΄ και 83΄να σκοράρει και να δώσει στον ΑΟΚ τη νίκη. Αυτό θέλει να επαναλάβει η ομάδα του Αλ. Βοσνιάδη, να πάρει τρεις βαθμούς, αν και εξαιρετικά δύσκολο.
Με βάση τα συνηθισμένα δεδομένα δεν πρόκειται να κάνει θεαματικές αλλαγές στη σύνθεση ο Αλ. Βοσνιάδης, επιστρέφουν οι τρεις τιμωρημένοι που δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής με τον Ολυμπιακό (Γκόμεζ, Σοϊλέδης, Μπαλάφας) και θα πάρουν φανέλα βασικού. Όλα δείχνουν πως στην Τρίπολη ο Γιαννακόπουλος θα είναι κάτω από τα γκολπόστ, οι Σπίνουλας, Σοϊλέδης πλάγιοι μπακ, με Ιωάννου, Γρομητσάρη στο κέντρο της άμυνας, Σιόντης, Μπαλάφας αμυντικά Χαφ με τον Αρτυματά μπροστά τους, στις πτέρυγες Γκόμεζ και Επστάιν και στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Παμλίδης. 
Ο Στ. Κουμπαράκης (ΕΠΣ Θράκης) ορίστηκε από την ΕΠΟ να σφυρίξει το ματς που ξεκινάει στις 15:00 και θα έχει για βοηθούς του, τον Αν. Καρατζίκα από την Αθήνα και τον Μιχ. Καρσιώτη από την Κόρινθο.
 
Η 13η αγωνιστική
 
2/12
Αστέρας Τρίπολης – ΑΟΚ 15:00
Ξάνθη – ΠΑΟΚ 17:15
Ολυμπιακός – Απόλλων Σύρνης 19:30
3/12
Παναθηναϊκός – Πανιώνιος 15:00
Λάρισα -ΠΑΣ Γιάννινα 17:15
Λαμία – Παναιτωλικός 17:15
Λεβαδειακός - ΑΕΚ 19:30
4/12 Πλατανιάς – Ατρόμητος 19:30
 
Βαθμολογία
 
ΑΕΚ                                        24
Ολυμπιακός                          23
ΠΑΟΚ                                     22
Ατρόμητος                             21
Ξάνθη                                    17
Πανιώνιος                              16
Λεβαδειακός                         15
Παναθηναϊκός *                    15
ΠΑΣ Γιάννινα                         15
Αστέρας Τρ.                          15
Λαμία                                     14
ΑΕ Λάρισα                              13
Παναιτωλικός                        13
ΑΟΚ Κέρκυρα                       11
Απόλλων                                 11
Πλατανιάς                               6
*έχει -2 βαθμούς ποινή από πέρσι
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια