Κυριακή 19.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Βαριά ήττα ο ΑΟΚ Κέρκυρα στην Τρίπολη, έχασε από Αστέρα με κατεβασμένα χέρια

ΑΟΚ Κέρκυρα
02 Δεκεμβρίου 2017 / 18:41
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΤΡΙΠΟΛΗ. Πολύ κακός ο ΑΟΚ έχασε με το βαρύ σκορ 4-0 από τον Αστέρα στην Τρίπολη σε ένα ματς που πήγε και ήθελε να πάρει κάτι, δεδομένου ότι βαθμολογικά δεν πηγαίνει καλά.

Οι παίκτες του Αλ. Βοσνιάδη δεν μπήκαν ποτέ στο ματς, δεν μπορούσαν ούτε από στημένα να απειλήσουν και η νίκη των γηπεδούχων ήταν απόλυτα δίκαιη.
Ο Αστέρας που τελευταία κάνει καλές εμφανίσεις κατάφερε στο α΄ μέρος να πετύχει τρία τέρματα 20' Μανιάς, 29' Τόνσο, 45' Καλτσάς και να εξασφαλίσει τους τρεις βαθμούς της νίκης, ενώ ένα τέταρτο 55' Μανιάς ήταν το κερασάκι στην τούρτα.
Από την πλευρά του ο Αλ. Βοσνιάδης βλέποντας την ομάδα να «μην περπατάει» φρόντισε στο ημίχρονο με δυο αλλαγές (Σπίνουλας, Ζορμπάς) να την τονώσει μεσοεπιθετικά, αλλά ήταν αδύνατον να συνέλθει αδύνατον να αλλάξει τη ροή του ματς. Είναι χαρακτηριστικό ότι έκανε την πρώτη τελική της στο 61΄ μετά το 4-0 και όταν είχαν χαλαρώσει οι γηπεδούχοι.

Πλέον θα πρέπει στη συνέχεια να είναι πιο προσεκτική και ήδη άρχισαν οι προβληματισμοί σε ότι έχει σχέση με τη βαθμολογική συγκομιδή, αφού μπορεί να έκανε το χειρότερο φετινό της παιγνίδι η Κέρκυρα, αλλά το πρωτάθλημα έχει ακόμη 17 αγωνιστικές.   
Διαιτητές: Στ. Κουμπαράκης (Θράκης),  Καρατζίκας (Αθηνών), Καρσιώτης (Κορινθίας)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σ. Παντελίδης): Αθανασιάδης, Ίγκορ, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Καλτσάς, Τόνσο, Τσιλιανίδης (56' Ισνάλδο), Μανιάς (65' Δουβίκας).
ΚΕΡΚΥΡΑ (Α. Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Γκομές, Αρτυματάς, Ιωάννου, Σοϊλέδης, Κρητικός (46' Σπίνουλας), Σιόντης, Μπαλάφας, Γεωργίου (46' Ζορμπάς), Επστάιν (70' Ντιογκό), Παμλίδης.
 
 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια