Τρίτη 14.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επιστρέφουν Σιόντης, Μπαλάφας, παραμένει εκτός ο Επστάιν

ΑΟΚ Κέρκυρα
28 Φεβρουαρίου 2018 / 18:08
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η αναμέτρηση του ΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννενα το επόμενο Σάββατο, είναι κρίσιμο για την ομάδα της Κέρκυρας,

η οποία θα έχει σίγουρα δυο προσθήκες, ενώ στο απουσιολόγιο θα είναι και πάλι ο Επστάιν. Σύμφωνα με την ΠΑΕ ο Γερμανός, θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, άρα δεν μπορεί να αγωνιστεί, ενώ οι Σιόντης και Μπαλάφας δηλώθηκαν να την εκτίσουν στο ματς με την ΑΕΛ στη Λάρισα και θα είναι παρόντες στο Σαββατιάτικο ματς.
Η απουσία του Ντένις Επστάιν αναγκάζει τον Γιάννη Μαντζουράκη και αυτή την αγωνιστική να κάνει τον σχεδιασμό του χωρίς αυτόν, με τους Παμλίδη και Μυτίδη να έχουν προτεραιότητα να καλύψουν και πάλι το κενό. Αντίθετα οι δυο αμυντικοί μέσοι, Μπαλάφας και Σιόντης πιθανόν να βρεθούν στην ενδεκάδα, αν και ο τεχνικός της ομάδας έμεινε ευχαριστημένος από Κρητικό και Αρτυματά που είχαν πάρει τη θέση τους.
Οι προπονήσεις συνεχίζονται σε καθημερινή βάση, υπάρχει διάθεση για δουλειά από όλους τους παίκτες, αλλά και πίστη για την κατάκτηση της νίκης. Ο Γιάννης Μαντζουράκης που έμεινε ευχαριστημένος από την παρουσία των παικτών και στο Αγρίνιο, προσπαθεί να περάσει τη δική του φιλοσοφία, κυρίως επιθετικά, αφού ο ΠΑΣ συνήθως παίζει με τρεις κεντρικούς αμυντικούς και αυτό δυσκολεύει πάντα το σκοράρισμα απέναντι στη γιαννιώτικη ομάδα. Πέραν αυτού, αρκετή δουλειά έχει γίνει και στα «στημένα» εκεί όπου η Κέρκυρα διαθέτει ψηλά κορμιά και μπορεί να κτυπήσει.
 
Τον Τζημόπουλο περιμένει ο Πετράκης στον ΠΑΣ
 
Από την άλλη στον ΠΑΣ, η παρουσία του Θ. Τζημόπουλου είναι αυτή που θα κρίνει το σχήμα που θα επιλέξει ο Γιάννης Πετράκης  για το παιχνίδι. Ο ΠΑΣ μετά την απώλεια βαθμών κόντρα στον Λεβαδειακό έχασε έδαφος στο κυνήγι της 5ης θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη και θα ψάξει θετικό αποτέλεσμα. Μοναδικό πρόβλημα για τον προπονητή ο Νεοζηλανδός κεντρικός αμυντικός ο οποίος δεν είναι ιατρικά έτοιμος. Αν δώσει το παρόν, ο ΠΑΣ θα παραταχθεί και πάλι με 3-5-2, σχηματισμό που προτιμά ο Πετράκης, αλλά δεν έχει χρησιμοποιήσει τις δύο τελευταίες αγωνιστικές.
 
Από 5€ τα εισιτήρια
 
Και σε αυτό το παιχνίδι, που θα ξεκινήσει στις 17:15, η ΠΑΕ έβαλε πολύ φτηνό εισιτηρίου, μόλις 5€, για να μπορέσει ο κόσμος να βρεθεί στο γήπεδο και να βοηθήσει την ομάδα, σε ένα ακόμα ματς που το τρίποντο είναι απαραίτητο.
Συγκεκριμένα στο εκδοτήριο που βρίσκεται στο ΕΑΚΚ θα διατίθενται εισιτήρια από τις 11:00 μέχρι και την έναρξη της αναμέτρησης. Το κόστος του εισιτηρίου ανέρχεται στα 5€ στις θύρες 2, 3 και 4 και 20€ στη θύρα VIP. Για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η Αστυνομική Ταυτότητα και ο αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια