Δευτέρα 29.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Ηρακλής σε παιδικό πρωτάθλημα ταεκβοντό

ταεκβοντο
19 Απριλίου 2016 / 16:00

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Κυριακή 10 Απριλίου ο Α.Π.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ συμμετείχε στο παιδικό πρωτάθλημα που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ταεκβοντό του Αμπελώνα Λάρισας.

Μέσα από τη μεγάλη αυτή γιορτή του ταεκβοντό όλοι οι μικροί αθλητές ήρθαν ακόμα πιο κοντά στο άθλημα που όλοι αγαπάμε και στηρίζουμε, έκαναν νέους φίλους και γέμισαν όμορφες και ευχάριστες αναμνήσεις. Οι τωρινοί πρωταθλητές μας βοήθησαν και στήριξαν τη προσπάθειά των αυριανών πρωταθλητών της ομάδας. Ανάμεσα στους 640 ταεκβοντίστες από 22 Συλλόγους, οι αθλητές μας, ξεχώρισαν για το ήθος και την αγωνιστικότητα τους και έδωσαν ραντεβού για την επόμενη διοργάνωση. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους.
Την ομάδα εκπροσώπησαν οι παρακάτω: Καρβούνης Ιωάννης στα -24 κλ, Κορακιανίτης Αλέξανδρος στα -30 κλ, Κουσουνής Χαράλαμπος στα -30 κλ, Λώμης Σπυρίδων στα -30 κλ, Μιχαλάς Σπυρίδων στα 27 κλ, Μουμούρης Νικόλαος στα -40 κλ, Μπαντούνος Γεώργιος στα -30 κλ, Πρωτοψάλτης Θάνος στα -18 κλ, Σαλβάνος Γεώργιος στα -27 κλ, Σαλβάνου Ζαχαρένια στα -27 κλ, Σαλβάνος Μιχάλης στα -36 κλ, Σκαρμούτσος Γεώργιος στα -24 κλ και Τσέλας Αριστοτέλης στα -40 κλ.
 
Εκδήλωση ενημέρωσης
 
Συνεχίζοντας τις δραστηριότητες του με σκοπό την ενημέρωση των γονέων και των αθλητών και την καλύτερη επίτευξη των στόχων της ομάδας διοργάνωσε την εκδήλωση - συζήτηση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Απριλίου και ώρα 7:00 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου.
Θέματα της εκδήλωσης ήταν: 
1) Αγωνιστικό και προαγωνιστικό άγχος στη παιδική ηλικία. Εισηγητής ο Κωνσταντίνος Κασταμονίτης, παιδοψυχολόγος - αθλητικός ψυχολόγος.
2) Εργοφυσιολογία, αξιολόγηση, προγραμματισμός και αθλητική διατροφή στο σύγχρονο Ταεκβοντό. Εισηγητής ο Αντώνιος Γρηγοριάδης. Εργοφυσιολογία Μ.Sc & Αθλητική Διατροφή Μ.Sc Ludwig Maximilians Universität München Τ.Ε.Φ.Α.Α. / Α.Π.Θ.
Μετά το πέρας των εισηγήσεων ακολούθησαν ερωτήσεις και συζήτηση, το ενδιαφέρον των γονιών αλλά και των παιδιών υπήρξε έντονο και η εκδήλωση κράτησε ως αργά το βράδυ. Όλοι ζήτησαν από τους ομιλητές στενότερη συνεργασία και επανάληψη της συνάντησης. 
Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί όλους γι’ αυτή την ωραία εκδήλωση.