Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με νίκη στο Αγρίνιο η Βολίδα κλειδώνει την παραμονή

Βόλεϊ
10 Απριλίου 2018 / 16:58
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το 2ο παιχνίδι της στα play out, δίνει η γυναικεία ομάδα της Βολίδας την Τετάρτη 11/4 στο Αγρίνιο, κόντρα στον Παναιτωλικό,

σε ένα ματς που θα ξεκινήσει στις 14:30. Είναι ένα παιχνίδι με τη συμμετοχή και του Ιωνικού Αγρινίου, όπου η Βολίδα με νίκη θα κλειδώσει την παραμονή της, αφού όπως έχει η βαθμολογική κατάσταση με βάση τους βαθμούς που ξεκίνησαν οι ομάδες τα μπαράζ (Βολίδα 3, Ιωνικός 2, Παναιτωλικός 1), αλλά και τα δυο ματς που έχουν γίνει ως τώρα (Ιωνικός – Παναιτωλικός 3-2 και Βολίδα – Ιωνικός 3-0), η βαθμολογία έχει διαμορφωθεί ως εξής:
Βολίδα 6, Ιωνικός 4, Παναιτωλικός 2.
Με βάση τον βαθμολογικό πίνακα, αν η Βολίδα νικήσει θα πάει στους 9 βαθμούς και ο Παναιτωλικός στα δυο ματς που θα έχει ακόμα να δώσει δε θα μπορεί να τη φτάσει. Πέραν αυτού με δεδομένο ότι υποβιβάζεται μια ομάδα, η Βολίδα ουσιαστικά θέλει μια νίκη για να μείνει στην κατηγορία. Σαφώς και είναι πολύ καλύτερη ομάδα από τις αντιπάλους και θα ήταν απίθανο να μη σωθεί.
Η Βολίδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της την Τρίτη 10/4 όπου έκανε την τελευταία προπόνηση στο κλειστό του ΕΑΚΚ στις 16:00 και το πρωί θα αναχωρήσει για Αγρίνιο, θα έχει κουραστικό ταξίδι, αλλά τα κορίτσια είναι αποφασισμένα  για τη νίκη.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια