Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νίκη παραμονής για τη Βολίδα κόντρα στον Παναιτωλικό

Βόλεϊ
11 Απριλίου 2018 / 16:50
Σπύρος Πίκουλας

ΑΓΡΙΝΙΟ. Μια νίκη που θα την κρατούσε στην κατηγορία ήθελε η Βολίδα στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, σε ματς play out για το πρωτάθλημα γυναικών.

Τα κορίτσια του Σπύρου Καρδάμη έκαναν εξαιρετική εμφάνιση, δε χαλάρωσαν σε κανένα σημείο του αγώνα και έφτασαν εύκολα στη νίκη με το καθαρό 3-0, κάτι που τους εξασφάλισε την παραμονή, ανεξάρτητα των αποτελεσμάτων. Απομένουν δυο παιχνίδια για τη Βολίδα, με Ιωνικό στο Αγρίνιο και Παναιτωλικό  στην Κέρκυρα και ένα ανάμεσα στις δυο ομάδες του Αγρινίου, ώστε η Βολίδα να κλειδώσει την παραμονή της.
Τα σετ της εύκολης όπως την έκανε, νίκης της Βολίδας ήταν 19-25, 17-25, 17-25 και ο Σπ. Καρδάμης χρησιμοποίησε όλες τις παίκτριες που είχε στη διάθεσή του, δείγμα της ανωτερότητας της κερκυραϊκής ομάδας και αυτές ήταν: Καλούδη Σ., Καπεντάνη Τ., Σουπιώνη Φ., Κουτσολουκά Αλ., Σουρβίνου Αλ., Λάτσα χ., Κουτσολουκά Ν., Κοντού Ι., Προσκάι Γ., Κορίκη Αρ., Κροκίδη Ελ., Βιτέζ.
                                                                                                               
Η βαθμολογία: Βολίδα 9, Ιωνικός 4, Παναιτωλικός 2
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια