Κυριακή 19.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με κατεβασμένα χέρια 1-3 πέρασε ο Αστέρας Τρίπολης στην Κέρκυρα (photos)

ΑΟΚ Κέρκυρα
22 Απριλίου 2018 / 18:49
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ήττα που ισοδυναμεί με υποβιβασμό για τον ΑΟΚ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Εξανεμίστηκαν οι ελπίδες του ΑΟΚ για παραμονή και μόνο με θαύμα μπορεί να μείνει στην κατηγορία, αφού μαθηματικά δεν έχει υποβιβαστεί μετά τη νίκη του Παναιτωλικού κόντρα στη Λαμία. Αντίθετα σώθηκε ο Απόλλωνας που έγινε Μπαρτσελόνα τον τελευταίο μήνα και σε πέντε ματς έχει 4 νίκες και μια ισοπαλία, δείχνοντας με αυτό ότι όταν κάποιοι ισχυρίζονται για κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχουν ερεθίσματα να το λένε.  Στο ματς κόντρα στον Αστέρα ο ΑΟΚ ξεκίνησε καλύτερα, αλλά στη συνέχεια ο Αστέρας έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο, προηγήθη κε 0-3 και έφτασε στη νίκη εύκολα. 
Το φιλμ του ματς
40'  ΓΚΟΛ 0-1 ο Αστέρας. Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσιλιανίδη, η μπάλα στη δεξιά γωνία του Γιαννακόπουλου που δεν μπορεί να αποκρούσει.
48'  ΓΚΟΛ 0-2 ο Αστέρας.  Γύρισμα του Κυριακόπουλου από τα αριστερά, τακουνάκι του Μανιά από τη μικρή περιοχή και η μπάλα στα δίχτυα του Γιαννακόπουλου για το 0-2.
68'  ΓΚΟΛ 0-2 ο Αστέρας.. Ο Μανιάς με κοντινή κεφαλιά μετά την ασταθή επέμβαση του Γιαννακόπουλου έκανε το 0-3 για τους Αρκάδες.
69' Κοντά σε ένα ακόμη τέρμα ο Αστέρας, ο Γιαννακόπουλος σταμάτησε το πλασέ του Τσιλιανίδη.
76΄ Ευκαιρία για την Κέρκυρα να μειώσει, με Μυτίδη αρχικά που αποκρούει o τερματοφύλακας του Αστέρα με τον  Τουράμ στη συνέχεια να στέλνει έξω τη μπάλα.
85' ΓΚΟΛ 1-3: Ο Τουράμ κερδίζει πέναλτι από τον Σελίμ, αναλαμβάνει ο ίδιος την εκτέλεση, αποκρούει ο Αθανασιάδης, αλλά με 2η προσπάθεια σκοράρει και μειώνει το σκορ.
89'  Κοντά σε δεύτερο γκολ ο ΑΟΚ, έχει δοκάρι μετά από σουτ του Ρόλε.
Διαιτητές: Παπαδόπουλος, Καραγκιζόπουλος, Γρέβενης.
ΑΟΚ Κέρκυρα (Γιάννης Ματζουράκης): Γιαννακόπουλος, Αντέτζο, Λέκοβιτς, Γεωργίου, Σπίνουλας, Σιόντης, Ρόλε, Ιωάννου, Μπαλάφας, Επστάιν, Μυτίδης.
Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Γιαννούλης, Κώτσιρας, Σελίν, Τριανταφυλλόπουλος, Μουνάφο, Ντούντου, Κυριακόπουλος, Καλτσάς, Μανιάς, Τσιλιανίδης.
 
Δείτε το φωτορεπορτάζ του Σταμάτη Καταπόδη εδώ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια