Κυριακή 19.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επέστρεψε στον Αστέρα ο Ρόλε. Μπαλάφα θέλει η ΑΕ Καραϊσκάκης

ΑΟΚ Κέρκυρα
04 Ιουνίου 2018 / 17:22
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Επιστροφή στην Τρίπολη και στον Αστέρα για τον Μ. Ρόλε, που από τον Ιανουάριο φόρεσε 13 φορές τη φανέλα του ΑΟΚ,

πετυχαίνοντας δυο γκολ, αλλά δεν μπόρεσε να βοηήσει στην παραμονή στην κατηγορία. Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός που βρέθηκε στον Αστέρα Τρίπολης τη σεζόν 2014 – 2015, συμφώνησε να συνεχίσει εκεί την καριέρα του και ο ΑΟΚ χάνει ένα να ακόμα παίκτη, τον οποίον ήθελε να κρατήσει, αλλά πρόλαβαν οι Αρκάδες. Μετά τους Παμλίδη και Σιόντη είναι ο 3ος βασικός παίκτης που αλλάζει ομάδα μέχρι στιγμής.
 
ΑΕ Καραϊσκάκης για Μπαλάφα
 
Ένας ακόμα βασικός ποδοσφαιριστής, ο Σωτήρης Μπαλάφας, έχει μπει στο στόχαστρο της ΑΕ Καραϊσκάκης. Ο 32χρονος αμυντικός μέσος μένει ελεύθερος από τον ΑΟΚ και η ομάδα της γενέτειρας του της Άρτας, θέλει να τον εντάξει στη σύνθεσή της. Κάτι δύσκολο βέβαια, αφού ο Μπαλάφας από τη σεζόν 2004 - 2005 μετέχει ανελλιπώς στο πρωτάθλημα της Super League (ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα, Βέροια, Εργοτέλης, Κέρκυρα) με εξαίρεση δύο χρονιές στο ουκρανικό πρωτάθλημα (Χοβέρλα Ούζγκορον).
Από κει και πέρα υπάρχει ως γνωστόν στάση αναμονής από τον ΑΟΚ στο μεταγραφικό κομμάτι, αν και έχουν γίνει κρούσεις για ανανέωση σε ποδοσφαιριστές που θέλει να μείνουν, ενώ έχουν γίνει επαφές και με κάποιους που θέλει να εντάξει στο δυναμικό της. Όσο όμως παραμένει θολό το τοπίο σε ότι έχει σχέση με την αναδιάρθρωση, κινήσεις ουσιαστικές δεν αναμένεται  να γίνουν.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια