Τρίτη 14.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οριστικά με Δημήτρη Σπανό θα πορευτεί ο ΑΟΚ. Στο στόχαστρο Πασσάς και Σιατραβάνης

Football league
02 Ιουλίου 2018 / 14:11
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με δεδομένη πλέον τη στροφή του ΑΟΚ στην οργάνωση για τη Β΄ Εθνική και όπως έχουμε αναφέρει εδώ και μέρες

πέραν του προπονητή Δημήτρη Σπανού, έχουν γίνει συζητήσεις με αρκετούς ποδοσφαιριστές, έτσι ώστε να μπορούμε να πούμε ότι το 80% του ρόστερ είναι έτοιμο. Μάλιστα ο Δ. Σπανός βρέθηκε την Κυριακή 1/7 στο νησί  και είχε τις επαφές και τις απαραίτητες συζητήσεις για την οργάνωση της ομάδας και για να τακτοποιηθούν θέματα, όπως το κέντρο που θα μεταβεί για προετοιμασία, αλλά και να κλείσουν άμεσα οι μεταγραφές έτσι ώστε να έχει από την πρώτη μέρα στην προετοιμασία τους παίκτες μαζί του.
Επίσημες ανακοινώσεις δεν υπάρχουν ακόμα, ούτε για τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια έληξαν στις 30/6 και ενώ για κάποιους από αυτούς έχουν γίνει κινήσεις για να παραμείνουν.
Έχουμε αναφέρει κάποιους παίκτες που πάνω σε αυτούς θα χτιστεί η ομάδα, για να πρωταγωνιστήσει στη Β΄ Εθνική με μοναδικό στόχο την επιστροφή στη Super League. Θεωρείται σίγουρο ότι οι Σπίνουλας, Αναστασίου, Ιωάννου, Κρητικός, Ινάσιο, Γεωργακόπουλος, Μίσκου και Κολοβούρης, μένουν στην ομάδα και κατά 95%, οι Κουτζαβασίλης, Ζορμπάς, Κόντος και Γεωργίου συνεχίζουν, ενώ επαφή έχει γίνει και με τον Γρομητσάρη. Αανοικτό είναι και το θέμα του Γκόμεζ, που μετά τον τραυματισμό του και την εγχείρηση, κανείς δεν ξέρει αν μπορεί και πότε να επανέλθει. Από κει και πέρα ο νεαρός Νάσος Νικολούδης που αποκτήθηκε από τον ΟΦΑΜ και έπαιξε στην Κ20 του ΑΟΚ πήγε στη Λάρισα που τον ανακοίνωσε και επίσημα.
Στο κυνήγι της ενίσχυσης έχουν ακουστεί πολλά ονόματα ανάμεσά τους και ο Γιάννης Πασσάς, που ο Σπανός τον ξέρει πολύ καλά μετά και τη φετινή τους συνεργασία στον Άρη Θεσσαλονίκης.  Ο ΑΟΚ εστιάζει την προσοχή του στη μεταγραφική του ενίσχυση, έχοντας μεταξύ των στόχων του, τον Σάββα Σιατραβάνη. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός του Απόλλωνα δε βρίσκεται στα πλάνα του Δημήτρη Τσέλιου και ως εκ τούτου εξετάζει προτάσεις για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, ενώ εξετάζεται και η περίπτωση του 20χρονου τερματοφύλακα του Απόλλωνα Λάρισας, Παναγιώτη Παϊτέρη. Το σίγουρο είναι ότι θα ξεκινήσουν από μέρα σε μέρα οι επίσημες ανακοινώσεις, τόσο για τους παίκτες που συνεχίζουν όσο και γι αυτούς που έρχονται στην ομάδα.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια