Τρίτη 14.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σπανός… τέλος από τον ΑΟΚΚ

Football League
04 Φεβρουαρίου 2019 / 14:46
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τις πρώτες απογευματινές ώρες της Δευτέρας 4 Φεβρουαρίου, ο ΑΟΚΚ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Δημήτρη Σπανό.

Η ήττα στην Πάτρα από την Παναχαϊκή προφανώς και ήταν η αιτία του διαζυγίου, αφού η ομάδα της Κέρκυρας είχε πλησιάσει τον Βόλο μετά από 4 συνεχόμενες νίκες, αλλά μετά το αποτέλεσμα της 15ης αγωνιστικής το όνειρο της απευθείας ανόδου απομακρύνθηκε εκ νέου.
Να σημειώσουμε ότι στην Πάτρα η ομάδα έκανε πολύ κακή εμφάνιση και ίσως αυτό να μέτρησε περισσότερο για την απομάκρυνση του Αχαιού τεχνικού.
 
Η επίσημη ανακοίνωση: «Ο ΑΟΚ Κέρκυρα ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας της με τον προπονητή Δημήτρη Σπανό τον οποίο ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία του και του εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα».
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια