Σάββατο 18.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Γεωργακόπουλος ανέλαβε την ΠΑΕ

Football League
27 Φεβρουαρίου 2019 / 18:23
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Λάμπρος Γεωργακόπουλος είναι ο άνθρωπος που θα οδηγήσει τον ΑΟΚΚ, τουλάχιστον ως το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη προσφορά στην ομάδα, αρκετά χρόνια τώρα τη στηρίζει με κάθε τρόπο και η ανάληψη της διοίκησης από αυτόν θεωρείται ότι καλύτερο σε αυτή την καμπή του πρωταθλήματος.
Η είσοδός του στα τεκταινόμενα δεν είναι τωρινή, έχει ασχοληθεί και με τα τμήματα υποδομών, έχει ένα μεγάλο πακέτο μετοχών της ΠΑΕ, ήταν και είναι δίπλα της κάθε φορά που υπήρξε ανάγκη, ενώ ως τώρα είχε τη θέση του Α΄ αντιπροέδρου.
Η μέτρια ως τώρα, πορεία της ομάδας και κάποια γεγονότα, έφεραν αρκετό προβληματισμό, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος ακόμα και για την επιβίωσή της. Η Football League είναι μια κατηγορία που έχει πολλές απαιτήσεις, ενώ είναι γεγονός ότι όποιος κρατάει οικονομικά μία ομάδα, θα πρέπει να βάζει συνέχεια το χέρι στην τσέπη, κάτι που είναι δύσκολο στις μέρες μας.
Ο Λ. Γεωργακόπουλος, ο οποίος είναι γνωστός για την αγάπη του και τα όσα έχει προσφέρει, ήταν η καλύτερη λύση τη δεδομένη στιγμή, ακούστηκε δε, ότι η επιλογή Αναστόπουλου ήταν δικό του έργο. Η συζήτηση για αλλαγή στην ΠΑΕ δεν μπορεί να είναι σημερινή, απλά οριστικοποιήθηκε στο συμβούλιο το βράδυ της Δευτέρας. Επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει, οι πληροφορίες είναι διασταυρωμένες και αληθινές, έχουμε νέα εποχή για την ομάδα για την οποία αν και έχουν ακουστεί πάρα πολλά, συνεχίζει την προσπάθειά της για να επιστρέψει στη Superleague.     

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια