Τετάρτη 15.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Βρείτε τα με την ΠΑΕ για το γήπεδο λέει η ΕΠΣΚ

ΕΠΣΚ
15 Ιουλίου 2016 / 16:24

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αναφορικά με το πρόβλημα που προέκυψε για τη χρήση του Ε.Α.Κ.Κ από την Π.Α.Ε. του νησιού μας η Εκτελεστική Γραμματεία της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας εκφράζει την πεποίθηση της ότι θα πρέπει να βρεθεί λύση στο πρόβλημα αυτό άμεσα.

Η επαγγελματική ομάδα του νησιού μας που αποτελεί την κορυφή μιας προσπάθειας αθλητικής και κοινωνικής παρέμβασης του ποδοσφαίρου θα πρέπει να έχει την υποστήριξη όλης της τοπικής κοινωνίας. Και αυτό δεν μπορεί να γίνει με λόγια και ευχές!
Πρέπει να γίνει με ουσιαστική συμβολή όλων όσων εμπλέκονται με κάθε τρόπο στη συνολική προσπάθεια του ποδοσφαίρου του νησιού μας.
Καλούμε την Ε.Δ. του Ε.Α.Κ.Κ. να αναλάβει το μερίδιο της ευθύνης που της αναλογεί και να συμβάλλει στην απεμπλοκή από το πρόβλημα που προκλήθηκε για να ομαλοποιηθεί η κατάσταση και να συνεχίσει η ομάδας μας απερίσπαστη τη δύσκολη προσπάθεια της.
Η Ε.Π.Σ. Κέρκυρας διαβεβαιώνει ότι θα βοηθήσει με κάθε τρόπο την επαγγελματική ομάδα του νησιού, αφού αυτό θα συμβάλλει και στην ενίσχυση του τοπικού Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, αλλά και της Κερκυραϊκής κοινωνίας.