Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εξώδικο καταγγελία προπονητών, γονέων αθλητών στην ΕΔ/ΕΑΚΚ

ΕΑΚΚ
12 Ιανουαρίου 2024 / 14:00
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Αποφάσισαν να στείλουν εξώδικο στην ΕΔ/ΕΑΚΚ, να διαμαρτυρηθούν και να ζητήσουν ενημέρωση για όλα όσα καίνε τους συλλόγους και τους αθλητές-τριες, γιατί πέραν των άλλων μετά από 9 μήνες που «έκλεισε» αρχικά ο χώρος , δεν φαίνεται στον ορίζοντα τίποτε να γίνεται

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πριν λίγες μέρες η τελευταία ΕΔ/ΕΑΚΚ έκανε έναν απολογισμό της θητείας της, αναφέροντας όσα έγιναν ή προγραμματίζονται να γίνουν στο ΕΑΚΚ, στο Αθλητικό ΕΡΕΙΠΙΟ του νησιού μας. Να σημειώσουμε ότι σε αυτή την ΕΔ οι περισσότεροι ήταν και στις προηγούμενες των τελευταίων 4,5 χρόνων και πρέπει να κριθούν συνολικά για όσα έγιναν ή δεν έγιναν.

Δεν θα σχολιάσουμε τον απολογισμό, δεν έχει καμιά αξία, ΟΛΟΙ γνωρίζουμε την άθλια κατάσταση του χώρου και με τα μικρομπαλώματα, δεν πρέπει να μας ρίχνει κανείς στάχτη στα μάτια.   

Θα σταθούμε μόνο στο γήπεδο ποδοσφαίρου και στον στίβο, την «ναυαρχίδα» του Κερκυραϊκού αθλητισμού, που σαν Κερκυραίος ντρέπομαι (το ίδιο φαντάζομαι και κάθε Κερκυραίος) για αυτόν τον άθλιο χώρο, για τον οποίο κανείς δεν ενδιαφέρεται ουσιαστικά.

Ο κόσμος έχει αγανακτήσει, γονείς και παλιοί αθλητές συγκεντρώθηκαν για να συζητήσουν τα προβλήματα και να διεκδικήσουν λύσεις για τα παιδιά τους και την αθλούμενη νεολαία της Κέρκυρας, θεωρώντας προκλητική αδιάφορη τη στάση όλων για τους χώρους αυτούς.

Αποφάσισαν να στείλουν εξώδικο στην ΕΔ/ΕΑΚΚ, να διαμαρτυρηθούν και να ζητήσουν ενημέρωση για όλα όσα καίνε τους συλλόγους και τους αθλητές-τριες, γιατί πέραν των άλλων μετά από 9 μήνες που «έκλεισε» αρχικά ο χώρος, δεν φαίνεται στον ορίζοντα τίποτε να γίνεται.

Παραθέτουμε ολόκληρο το εξώδικο και μπορείτε να συμπεράνετε τι ακριβώς βιώνουν στο ΕΑΚΚ, ιδίως τα εκατοντάδες παιδιά που ασχολούνται με τον στίβο.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια