Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μετά από 5 χρόνια έγινε το δάπεδο στο Προπονητήριο

ΕΑΚΚ
10 Nov 2023 / 15:02
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνήθως όταν τελειώνει ένα αθλητικό έργο όλοι πρέπει να νοιώθουμε ικανοποίηση γιατί εκεί η νεολαία θα μπορέσει να αθληθεί. Στην περίπτωση μας, όπου μετά πέντε (5) χρόνια φτιάχτηκε το δάπεδο του κλειστού Προπονητηρίου, λέμε «κάλλιο αργά παρά ποτέ».

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνήθως όταν τελειώνει ένα αθλητικό έργο όλοι πρέπει να νοιώθουμε ικανοποίηση γιατί εκεί η νεολαία θα μπορέσει να αθληθεί. Στην περίπτωση μας, όπου μετά πέντε (5) χρόνια φτιάχτηκε το δάπεδο του κλειστού Προπονητηρίου, λέμε «κάλλιο αργά παρά ποτέ». Η αλήθεια είναι ότι για μια αλλαγή στο δάπεδο έπρεπε να περάσουν πέντε χρόνια από την πρώτη δημοπράτηση του έργου, επί προεδρίας ΕΔ/ΕΑΚΚ του κ. Ι.Μακαντάνη. Από τότε πέρασε καιρός, μεσολάβησε και η χρήση του, ως «Εμβολιαστιό κέντρο» με τον COVID, ενώ πάνω από δυο χρόνια το «δάπεδο» φυλαγόταν στην αποθήκη του ΕΑΚΚ.

Παρ΄ όλα αυτά καλό είναι έστω και τα αυτονόητα που θα έπρεπε να γίνονται άμεσα, να ολοκληρώνονται κάποια στιγμή. Μάλιστα ο κυβερνητικός Βουλευτής Κέρκυρας κ. Στ. Γκίκας έκανε ανάρτηση για το έργο με φωτογραφίες και ανέφερε χαρακτηριστικά:

 

Η ανάρτηση του κ. Στ. Γκίκα

 

Ολοκληρώνεται επιτέλους το δάπεδο του βοηθητικού κλειστού στο ΕΑΚΚ, που είχε καταστεί «γεφύρι της Άρτας». Την Παρασκευή θα γίνει η παραλαβή του από εκπρόσωπο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Αθλητισμού. Μπράβο και στην Διοίκηση του ΕΑΚΚ για την επιμονή στην σωστή εκτέλεση του έργου. Σύντομα θα έχουμε νέες ευχάριστες ειδήσεις για το ΕΑΚΚ.

 

Ελπίζουμε ότι οι ευχάριστες ειδήσεις για το ΕΑΚΚ που αναφέρει ο κ. Γκίκας και προσπαθεί γι αυτό, να βοηθήσουν ώστε αυτή η μεγάλη πληγή που λέγεται «Αθλητικές εγκαταστάσεις» να επουλωθεί για να το καταστήσει λειτουργικό και ασφαλές, γιατί το ΕΑΚΚ τουλάχιστον για να φτιαχτεί θέλει πολύ γενναία χρηματοδότηση. Μην ξεχνάμε ότι το ΕΑΚΚ χρειάζεται να γκρεμιστεί η μεγάλη κερκίδα και να φτιαχτεί καινούργια, ότι χρειάζεται να φτιαχτεί ο αγωνιστικός χώρος για το ποδόσφαιρο, ότι χρειάζεται ανακατασκευή το ταρτάν, ότι χρειάζεται σκέπαστρο για τους αθλητές-τριες του στίβου, ότι χρειάζεται εξέδρα στο κλειστό, αφού αυτή που υπάρχει εκτιμούμε ότι είναι επικίνδυνη, ενώ και πολλές άλλες παρεμβάσεις απαιτούνται.

Θα είμαστε ικανοποιημένοι όταν θα μαθαίνουμε ότι ολοκληρώθηκε οποιοδήποτε έργο, ειδικά στο ΕΑΚΚ, όπου έχουμε βαρεθεί τις υποσχέσεις και περιμένουμε μια σημαντική παρέμβαση να γίνει. Μην ξεχνάμε ότι ο κ. Αυγενάκης μας είχε υποσχεθεί «λαγούς με πετραχήλια» και δεν είδαμε απολύτως τίποτε (το δάπεδο στο Προπονητήριο είχε ήδη δρομολογηθεί).

 

Από το την τοποθέτηση δαπέδου στο κλειστό προπονητήριο του ΕΑΚΚ ΦΩΤΟ@ΣΤ. ΓΚΙΚΑΣ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια