Παρασκευή 17.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Παίζει με τη Βέροια αλλά αμφιβάλει αν θα ξεκινήσει η Σούπερ Λίγκα!

ΑΟΚΚ
12 Αυγούστου 2016 / 14:22
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η προετοιμασία της Κέρκυρας συνεχίζεται κανονικά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, αφού και φέτος απέφυγε η ομάδα τους τραυματισμούς παικτών, είναι όλοι ευτυχώς υγιείς, με τα συνηθισμένα μικροπροβλήματα, που δεν βγάζουν εκτός προγράμματος τους ποδοσφαιριστές και όλα πηγαίνουν κατ΄ ευχή.

Βλέπετε,  το πετυχημένο, εδώ και χρόνια, ιατρικό τιμ της Κέρκυρας με επικεφαλής τον ορθοπεδικό γιατρό Αλέκο Κοσκινά και τον φυσικοθεραπευτή Αργύρη Ραψωμανίκη να έχουν εξαιρετική  συνεργασία και τέλεια αποτελέσματα. Είναι ότι καλύτερο να μπορεί να δουλέψει με όλους τους ποδοσφαιριστές ο Μιχ. Γρηγορίου, σε μια περίοδο που μπαίνουμε;;;  στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Μάλιστα το κλείσιμο του φιλικού παιγνιδιού του Σαββάτου στο ΕΑΚΚ με την Βέροια, είναι για την ομάδα του ΑΟΚΚ η τελική πρόβα για τις επίσημες υποχρεώσεις.
 Είναι όμως;  Υπάρχουν πλέον πολλές αμφιβολίες, για να μην πούμε βεβαιότητα ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού, για το γνωστό θέμα με την ΕΠΟ, δεν θα ξεκινήσει τα πρωταθλήματα. Δεδομένου δε ότι είναι στη Βραζιλία παρακολουθώντας τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο και υπολογίζοντας ότι ο Γκιρτζίκης είναι «σκληρό καρύδι» και δεν κάνει πίσω, αυτή η κόντρα προβληματίζει όλους στην ΠΑΕ, αφού δεν ξέρουν αν 21/8 ή πολύ αργότερα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Λογικό είναι και ο Μιχάλης Γρηγορίου να είναι σε ανάμενα κάρβουνα, αφού όλος ο σχεδιασμός της ομάδας πάει πίσω και θα πρέπει να προσαρμόσει πλέον τα πάντα σύμφωνα με τις νέες καταστάσεις.
Η ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα μπόρεσε να πετύχει μια καλή συμφωνία με την εταιρεία «Πηγές Κωστηλάτας Α.Ε.», η οποία θα αποτελεί από φέτος τον αποκλειστικό προμηθευτή φυσικού μεταλλικού νερού, καλύπτοντας τις ανάγκες της ομάδας της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα και αφορά ολόκληρη την αγωνιστική περίοδο 2016-17, που η ομάδα θα αγωνίζεται στη Superleague.
Για τη μεγάλη συνεργασία με την ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα μίλησε ο Διευθυντής Marketing της εταιρείας «Πηγές Κωστηλάτας Α.Ε.», κ. Ν. Παναγιώτου: «Ως εκπρόσωπος της εταιρείας, αλλά και ως φίλαθλος του ποδοσφαίρου θα ήθελα να εκφράσω τη χαρά μας για τη νέα συνεργασία μας με την ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα. Ευχόμαστε να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά στα μεγάλα σαλόνια του ποδοσφαίρου με υγεία και πολλές νίκες!».
Από πλευράς της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα, ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ, κ. Β. Αργυρός: «Είναι σημαντικό για εμάς να έχουμε δίπλα μας εταιρείες- υποστηρικτές σαν την «Πηγές Κωστηλάτας». Θα συνεργαστούμε και θα συμπορευτούμε σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα, από το οποίο θα βγούμε σίγουρα νικητές!».
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια