Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Βρέθηκε «λύση» για τον γήπεδο των Καστελλάνων

Βολίδα
13 Αυγούστου 2016 / 11:02
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έπρεπε να περάσει ένας μήνας, να ξεραθεί κυριολεκτικά ο χλοοτάπητας στο γήπεδο Καστελλάνων για να θορυβηθούν κάποιοι και να βρεθεί λύση, τουλάχιστον έτσι φαίνεται.

Η διακοπή της υδροδότησης του γηπέδου, από τις αρχές Ιουλίου και η φωνή απόγνωσης των ανθρώπων της ομάδας της Βολίδας, αλλά και κάθε υγιώς σκεπτόμενου φιλάθλου, είχε σαν αποτέλεσμα σε συγκέντρωση του τοπικού συμβουλίου στην Κ. Γαρούνα με παρουσία του Αντιδημάρχου Μέσης κ. Καρύδη και του προέδρου της ΔΕΥΑΚ κ. Φαϊτά, να συζητηθεί και το θέμα του ποτίσματος του γηπέδου και η λύση που προτάθηκε είναι το γήπεδο να ποτίζεται νυχτερινές ώρες, θεωρώντας ότι έτσι δεν θα επηρεαστεί η υδροδότηση των νοικοκυριών της περιοχής, με την τοποθέτηση σε αυτές τις περιπτώσεις μιας ηλεκτροβάνας. Έστω και έτσι, αφ΄ όσον προχωρήσει θα σωθεί πιθανόν ο αγωνιστικός χώρος (ο χλοοτάπητας) του γηπέδου και θα μπορεί αν χρησιμοποιηθεί από την Βολίδα τις επόμενες εβδομάδες που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσουν οι επίσημοι αγώνες κυπέλλου-πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κέρκυρας.  

 
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια