Πέμπτη 16.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Και η Μερόπη στον δρόμο για καλό σκοπό

δήμος
20 Ιουνίου 2020 / 21:15

Έβαλε τα αθλητικά της ρούχα και τα σνίκερς και έσπευσε να τρέξει στον φιλανθρωπικό αγώνα που διοργάνωσε ο Δήμος με άλλους φορείς. Σημειωτέον ότι με αφορμή το γεγονός καλούνται όσοι θέλουν και μπορούν να καταθέσουν τον οβολό τους υπέρ του νοσοκομείου. Το ποσόν θα τριπλασιάσει το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για τον σκοπό αυτόν.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στην ενίσχυση του νοσοκομείου κατατείνει η εκδήλωση “Τρέχω και Περπατώ για καλό σκοπό” που διοργάνωσε ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων σε συνεργασία με το “Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος”  το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, τον Πεζοπορικό Ορειβατικό Σύλλογο και το Corfu Mountain Trail.
 


Ο συγκεκριμένος  φιλικός αγώνας “SNFRun” διοργανώνεται κάθε χρόνο από το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στο πλαίσιο διεξαγωγής του Summer Nostos Festival Retro Future, ενώ  το φετινό καλοκαίρι  επιστρέφει δυναμικά σε μια virtual εκδοχή που όμως διατηρεί το φιλανθρωπικό της  χαρακτήρα.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι το ποσό που θα συγκεντρωθεί, θα τριπλασιαστεί από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και  στη συνέχεια θα αποδοθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας.
 
Όπως δήλωσε η Δήμαρχος Μερόπη Υδραίου “Ο Δήμος προωθεί τέτοιου είδους αθλητικές δράσεις με στόχο την επιβράβευση της συμμετοχής,  την ενίσχυση της φιλανθρωπικής κουλτούρας και της κοινωνικής συνοχής”.