Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Βόλεϊ γυναικών: Ενίσχυση με δυο Θεσσαλονικιές για την Βολίδα

Βόλεϊ
28 Αυγούστου 2020 / 20:03
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η αλήθεια είναι πως πέρσι η Βολίδα με την απόκτηση πλειάδας παικτριών

είχε τον τίτλο της δυνατής ομάδας που θα διεκδικούσε ακόμα και τον τίτλο, αλλά στο τέλος τερμάτισε 4η αδικώντας τον εαυτό της.
Κυρίως τα κορίτσια αδίκησαν την αξία τους, αφού από τις γιορτές των Χριστουγέννων δύσκολα πήγαιναν στις προπονήσεις και βόλεϊ χωρίς προπόνηση δεν μπορείς να παίξεις.
Παρ΄ όλα αυτά και μες δεδομένο ότι πολλά κορίτσια ήταν φοιτήτριες και νέες στην ηλικία, έμειναν στην ομάδα αφού συνεχίζουν τις σπουδές τους, αλλά ο Σπύρος Καρδάμης (ιδρυτής – προπονητής και ψυχή της ομάδας) δεν στέκεται εκεί αλλά φροντίζει η ομάδα να ενισχυθεί περισσότερο.
Όπως ο ίδιος ενημέρωσε η ομάδα απέκτησε δυο παίκτριες από ομάδες της Θεσσαλονίκης, που θα βοηθήσουν πάρα πολύ. Μάλιστα η απόκτηση από την ΧΑΝΘ της έμπειρης πασσαδόρου Μαρίας Τίλη, θα δώσει λύση στο πιο αδύνατο περσινό σημείο της ομάδας.



Πέραν αυτής μια ακόμα αθλήτρια που έπαιζε στη Θεσσαλονίκη, στη Νέα Μηχανιώνα, η εικοσάχρονη Αναστασία Μπεκερίδου, εντάχθηκε στην Βολίδα, είναι η πρώτη ουσιαστικά φετινής της μεταγραφή. Η νεαρή αθλήτρια αγωνίζεται στη θέση της διαγωνίου, η ποιότητά της θα βοηθήσει την Βολίδα.
Βέβαια πολλά θα εξαρτηθούν και από το χρόνο που θα δοθεί στην ομάδα για προπονήσεις, αν πάρει και κάποιο χρόνο στο Ναυσιθόειο, αφού το βόλεϊ είναι ένα πολύ τεχνικό άθλημα και μόνο με πολύ και σοβαρή προπόνηση μπορεί μια ομάδα να πετύχει πράγματα. 



Σίγουρα ο πήχης θα ανέβει αρκετά μετά και από τις δυο αυτές νέες προσθήκες και περιμένουμε τη νέα σεζόν να δούμε πολλές επιτυχίες στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής ΕΣΠΕΔΕ που αγωνίζεται η Βολίδα.         
  

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια