Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δύο μεταγραφές και τρεις επιστροφές στη Βολίδα

Βόλεϊ
01 Σεπτεμβρίου 2020 / 17:21
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την περασμένη σεζόν η ομάδα βόλεϊ ανδρών της Βολίδας έκανε την καλύτερη πορεία της στο πρωτάθλημα

της Β΄ Εθνικής ΕΣΠΕΔΕ χάνοντας στις λεπτομέρειες τον τίτλο και την άνοδο στην Α2. Και αυτό γιατί η ομάδα δούλεψε περισσότερο από τα προηγούμενα χρόνια και τα αποτελέσματα φάνηκαν στο γήπεδο.
Βέβαια η ομάδα δεν βάζει στόχο για άνοδο στην Α2, αφού εκεί αλλάζουν τα πάντα και κυρίως τα οικονομικά δεδομένα και είναι δύσκολο να ανταποκριθεί, οικονομικά, με βάση τη σημερινή κατάσταση. Παρόλα αυτά ο στόχος να κερδίζει κάθε παιχνίδι, παραμένει.
Σε μία προσπάθεια να είναι καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, ενισχύθηκε με την απόκτηση δύο παικτών, του Μεφίνη Ραφαήλ από το Κιλκίς που παίζει κεντρικός και του Πάνου Κυπριανού από τον ΑΓΣ Ιωαννίνων που παίζει λίμπερο. Πέραν αυτών όμως έγιναν και τρεις σημαντικές επιστροφές, αυτές των Κ. Παπανικολάου, Στ. Ζώη και Αλ. Σουπιώνη. Πέντε παίκτες επιπλέον στην ομάδα, η οποία θα έχει και ποιότητα και ποσότητα, αφού θα υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις σε όλες τις θέσεις.
Ο στόχος είναι να παίξει καλό βόλεϊ, να βρίσκει λύσεις από τον πάγκο και να μη στηρίζεται μόνο σε 7-8 παίκτες. Στην πορεία του πρωταθλήματος ανάλογα με τη δυναμική των ομάδων μπορεί να καθορίσει και υψηλότερους στόχους, αφού ο πρώτος είναι να μείνει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και να μην μπλέξει στο τέλος σε πλέι οφ.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια