Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ήρθε η Καλημέρη, έφυγαν Κορίκη και Μοτσενίγου από τη Βολίδα

Βόλεϊ
08 Οκτωβρίου 2020 / 19:14
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μία ακόμη μεταγραφική κίνηση έκανε η γυναικεία ομάδα της Βολίδας, η οποία απέκτησε τη Βάια Καλημέρη από τον ΓΣ Κοζάνης.

Πρόκειται για 18χρονη φοιτήτρια που μπήκε στο Μεταφραστικό του Ιονίου Πανεπιστημίου, αγωνίζεται σαν κεντρική και όπως μας είπε ο προπονητής της ομάδας Σπύρος Καρδάμης, δείχνει πολύ καλά στοιχεία στις πρώτες προπονήσεις που έκανε με την ομάδα.
Βέβαια, φοιτήτριες που παίζουν βόλεϊ έρχονται για το Ιόνιο Πανεπιστήμιο και η Βολίδα έχει τον τρόπο να τις εντάσσει στην ομάδα για το δύσκολο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής που θα αγωνιστεί και φέτος. Από την άλλη έχουμε και τα κορίτσια που πέτυχαν στις Πανελλαδικές και αναγκαστικά συνεχίζουν σε ομάδες που βρίσκονται τα αντίστοιχα εκπαιδευτικά ιδρύματα που φοιτούν. Έτσι η Άρτεμις Κορίκη που παίζει διαγώνιος πήρε μεταγραφή για την ομάδα του Πορφύρα στον Πειραιάς, που παίζει στην Α1, μία μεγάλη πρόκληση γι’ αυτήν και επιτυχία για τη Βολίδα που στέλνει αθλήτρια στην Α1. Επίσης, ακόμα μία αθλήτρια πήγε στην Αθήνα αυτή τη φορά, η Έλενα Μοτσενίγου, που είναι κεντρική και θα αγωνιστεί στη Β΄ Εθνική με τη φανέλα της Νήαρ Ηστ.
Όσο για την προετοιμασία της ομάδας, ο Σπύρος Καρδάμης είπε ότι συνεχίζεται κανονικά, με διάθεση από τις παίκτριες, κάθε Τρίτη και Τετάρτη, έχοντας μόλις από μία ώρα στο κλειστό του ΕΑΚΚ, αλλά ελπίζει ότι θα τους δοθεί χρόνος στο Ναυσιθόειο για να μπορέσουν να προετοιμαστούν καλύτερα.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια