Πέμπτη 16.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ξεκίνησε με Χριστοφοράκη ο ΑΟΚΚ, ο οποίος περιμένει μία ντουζίνα παίκτες

Γ΄ Εθνική
12 Οκτωβρίου 2020 / 18:37
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η συμμετοχή του ΑΟΚ Κέρκυρα στη Γ΄ Εθνική είναι γεγονός από την περασμένη Πέμπτη και ήδη η ομάδα ξεκίνησε,

έστω και με λίγους ποδοσφαιριστές, την προετοιμασία της. Ο Κώστας Χριστοφοράκης είναι ο εκλεκτός της διοίκησης, καθώς ξέρει πρόσωπα και καταστάσεις, έχει δουλέψει με την ομάδα και την επαγγελματική και την Κ-19, γνωρίζει καλά τους ποδοσφαιριστές και θα προσπαθήσει να φτιάξει μια νέα ομάδα ώστε να σταθεί με αξιώσεις στην κατηγορία, με στόχο την παραμονή και έχοντας βοηθό του, τον Α. Δέδε.

Η διοίκηση έχει ήδη συμφωνήσει με 10 ποδοσφαιριστές που ανήκαν στην ομάδα και μερικούς που ήρθαν στην Κέρκυρα ξεκίνησε στο γήπεδο της ΕΠΣΚ την προετοιμασία της. Οι πληροφορίες λένε ότι το απόγευμα της Δευτέρας και την Τρίτη αναμένονται 10 - 11 παίκτες που έρχονται για να συμφωνήσουν και να ξεκινήσουν άμεσα προπονήσεις.
Είναι μια κατάσταση πολύ δύσκολη για όλους, αφού την ερχόμενη Κυριακή ξεκινάει το πρωτάθλημα και αν η ομάδα κληθεί να παίξει, κάποιοι δεν θα έχουν μάθει ούτε τα ονόματα των συμπαικτών τους. Βέβαια κάποιοι από αυτούς που έρχονται έχουν κάνει προετοιμασία με τις ομάδες τους και αυτό είναι θετικό.

Από την πλευρά της η διοίκηση εδώ και δέκα ημέρες έχει στείλει αίτημα στην ΕΠΟ ώστε να μην αγωνιστεί τις πρώτες δυο αγωνιστικές, για να προετοιμαστεί όσο καλύτερα γίνεται, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει πάρει απάντηση. Υπάρχει καθημερινή επαφή της διοίκησης με την αρμόδια επιτροπή, αλλά καμία απάντηση.

Όπως μας είπε μέλος του Δ.Σ. του ΑΟΚΚ, αν δεν δεχτεί το αίτημα η ΕΠΟ, αναγκαστικά την Κυριακή πρέπει να παίξει με τον Παναγρινιακό, ευελπιστεί όμως ότι το αίτημα που κατέθεσε θα εισακουστεί και θα έχει δυο επιπλέον εβδομάδες για να προετοιμαστεί.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια